DAG 2 Van laag naar hoog en Vice Versa

Door Dan en Monique - 09-08-2016 21:51

Na een hele nacht heerlijk geslapen te hebben, met maar een beetje wakker liggen i.v.m. opstaan tijd te thuis, vlot gereed maken om te gaan ontbijten. De keuze was in eerste instantie in het aangrenzende restaurantje bij het hotel, maar zag bij nader inzien er toch vanaf. Gelukkig is Starbucks vlakbij, dus goede koffie verzekerd en hopelijk ook iets te eten.. (croissants )
De wandeling tot laat in de avond kon beginnen. Diverse caches leidden ons door Seattle. Heuvel op en op en op... pittige kuiten wandeling. Niet elke cache liet zich snel vinden. De eerste van de dag was gelijk een dnf, tijdelijk. 's Avonds voor de tweede keer ernaar toe en wel gevonden. Een Team uit Oregon was reeds op zoek. Bij het horen van hoeveel caches wij al gevonden hebben kregen wij spontaan een applaus. 
Bij een andere cache was de hint magnetisch, maar waar ook gezocht werd bij metaal werd niets gevonden. Uiteindelijk werd de koker gespot in een spar waar een dennenappel aan een magnaat in de boom verstopt was. Tsja.. 
Door naar the Needle, spacecentrum, het symbool van de stad. Mooi parkje met veel kunst en eettentje. Ook een paar caches gelukkig. Hierna weer richting hotel slenteren om naar Colombia State Building te gaan, het hoogste gebouw en gelukkig ook minder duur dan de needle. Schitterend uitzicht over geheel Seattle. 
Na een heerlijk hamburger diner nog wat caches gezocht bij de haven, downhill. .. Dus na vinden een pittige klim om bij het hotel te komen. Trachten te ontspannen, uit te rusten en uit te kijken naar de dag van morgen. Het doel van de reis, nou ja een van de doelen; Geocaching Headquarters. 
Heb er zin in!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan