Dag 31 (20-04) Newark / Amsterdam

Door Koos Bakkum - A long time ago

 

Vannacht ging de wekker om half 3. Om 3 uur uitgecheckt en de taxilaten komen om ons naar het vliegveld te vervoeren. De taxi-chauffeur was een goedlachse en vrolijke Aziaat die af en toe een soort vreugdekreetje (joeheeeee) liet horen en er als een razende ons naar het vliegveld vervoerde. Ondanks het slaaptekort werden wij hier ook wel vrolijk van. Hij ook van onze royale fooi. Op het vliegveld werden we buiten al ingecheckt. Dat was erg prettig. Op het vliegveld bleek dat alles nog gesloten was en moesten wachten tot 4.15 tot de Starbucks open ging voor koffie en een broodje o.i.d. Om 5 uur konden we boarden en zouden om 6 uur vertrekken voor het eerste stuk naar Newark voor een tussenlanding. In Newark moesten we weer een paar uur wachten alvorens we het volgende vliegtuig konden nemen richting Amsterdam. Na een kleine vertraging wat geheel werd goedgemaakt tijdens de overtocht kwamen we op tijd aan op Schiphol om 7.45 de volgende morgen 21 april. Nog even met z'n vieren ontbeten en toen ging ieder weer een andere kant op naar huis. Het was een geweldige reis met veel indrukken en ervaringen. Mochten we nog een tweede keer gaan dan zouden we het wat rustiger aan gaan doen, zoals meer dagen op dezelfde plek. Kortom een rustiger programma. Gelukkig hebben we naar René en Jaqueline geluisterd anders was het een nog drukker programma geworden. In ieder geval is Amerika ons goed bevallen en het reizen met de camper ook. Misschien een maandje later vertrekken ivm het weer. We zijn daar nog lang niet uitgekeken....! We bedanken jullie voor de leuke reacties.  

Koos en Ans

Koos en Ans

 

Reacties

Ria A long time ago

Welcome home, heb genoten van jullie verhalen. Zie jullie snel in de sportschool :)

Rene en Jacqueline A long time ago

Welkom thuis.
Geweldig om het allemaal te kunnen volgen en wij hebben net zoveel meegenoten als jullie daar.
Volgende keer lekker een huur camper.
Er is zeker nog heeeeeeel veel te ontdekken en moois te zien in de USA.
Vele nationale parken, state parken enz enz.
Wij gaan dus nu even een uitstapje maken naar Canada, maar doen wel de staat Washington aan.
North Cascade National Park.
We komen gauw de foto's bekijken hoor en lekker na praten met een borrel.

Dank voor de mooie Blog's
Rene en Jacqueline

Margriet A long time ago

Omgevlogen hè? Geweldige ervaringen. Leuk om "mee" te reizen.
Welkom thuis

Cees en Henny A long time ago

Wat een avontuur he? En dat Las Vegas is toch werkelijk een gekkenhuis met al die gekke mensen en over de top hotels. Maar een herinnering voor het leven.Fijn dat jullie weer gezond en wel thuis zijn. See you next week? XXXX

Mieke A long time ago

Heb genoten van jullie reisverhalen. Nu zit jullie geweldige reis er alweer op. Het lijkt lang, maar het is ook zo weer voorbij. Wat blijft zijn jullie herinneringen en de 2000? Foto's. Genoeg om nog heel lang op terug te kijken. Fijn dat alles goed is gegaan en jullie weer heelhuids thuis zijn. Groetjes en tot snel

annelies A long time ago

Welkom thuis van jullie prachtige reis. Jullie zullen nog lang nagenieten. Daar ben ik van overtuigd. Heb met veel plezier jullie belevenissen gelezen.

annelies A long time ago

Welkom thuis van jullie prachtige reis. Jullie zullen nog lang nagenieten. Daar ben ik van overtuigd. Heb met veel plezier jullie belevenissen gelezen.

John en Els A long time ago

Wat ontzettend leuk om al jullie verhalen te lezen.Dank jullie wel.
Lekker uitrusten en nagenieten!

Gabi A long time ago

Back home - welkom! Hopelijk hebben jullie er een beetje zin in om weer te landen hier. Qua weer geen vooruitgang ...
Dank voor het delen van jullie ervaringen en tot ziens voor meer verhalen.

Cock en Jan A long time ago

Met heel veel plezier- en ook spanning- hebben we jullie belevenissen gevolgd. Jullie moeten wel een behoorlijke conditie hebben om dit allemaal aan te kunnen!
Tot ziens!

Ria Abee A long time ago

Welkom thuis. Ik heb genoten van jullie verhalen. Zo beleefde ik de reis opnieuw die ik met mijn echtgenoot maakte in 2011.
Thnx

Ria de Jong A long time ago

Welkom thuis.
Prachtig avontuur voor jullie zeg. Schitterend. En ook hartstikke leuk dat jullie zoon en dochter er ook een tijdje bij waren. Fantische maand achter de rug.

nelly tames A long time ago

Fijn dat jullie weer thuis zijn,heb erg genoten an jullie reisverslagen.
Wat bijzonder allemaal,zullen wel moe zijn van de vele indrukken en het reizen,maar het lijkt me fantastisch om te hebben meegemaakt.
Geniet nog lekker na van jullie bijzondere reis!
Liefs Nelly.💓

gerard & petra, A long time ago

Welkom thuis

gerard & petra A long time ago

Welkom thuis,
Wat een avontuur hebben jullie gehad,echt een prachtreis en de vier weken zitten er helaas weer op maar jullie kunnen nog lekker na genieten met alle fotos.

Liefs van ons.xx

geertje en peter A long time ago

wat een grootse reis daar kan je nog wel even op teren
welkom thuis en rustig nagenieten
binnenkort een camper voor de deur?
groeten van ons

Hedi Bazzanella A long time ago

Hallo en welkom thuis! Wat een geweldige reis en wat fijn, dat we konden meegenieten! Nu maar weer instappen op de gewone gang van zaken. Onze hartelijke groeten en hopelijk gauw tot ziens! Hetty en Willi.

Marjo en Joop A long time ago

Wat een leuke reis hebben jullie gemaakt. Mooie foto's ook. En het camperen is goed bevallen zo te lezen. Volgend jaar weer? Wij stonden met de camper op het circuit van Zandvoort de 21e april, dus we hebben jullie zien dalen boven Schiphol.
Groeten van Marjo en Joop
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!