Yosemite National Park - Livermore

Door Kees en Sandra - 20-06-2016 20:26

Na een goede nacht en wat langer geslapen zijn we vertrokken richting Livermore (ongeveer een uur voor San Francisco). De routeplanner leidde ons langs een verschrikkelijke, alternatieve, hobbelige weg. Onderweg wel een grote arend gezien.

Gelukkig daarna richting snelweg, waar we eerst bij Starbucks een heerlijke cappuccino hebben gedronken (en een chocoladebroodje gegeten).

Daarna de snelweg weer op richting Livermore. Ook sommige snelwegen zijn hier niet best. En we kwamen in een file terecht. Het laatste stukje zijn we behoorlijk door elkaar gerammeld, Kees werd er moedeloos van.

Het laatste stukje door prachtige natuur en wijngaarden en gelukkig was er op de camping nog een plekje vrij. Tijdens het eten kregen we bezoek van moeder hert en haar kind, en daarna nog een hert alleen. Mooie foto’s van gemaakt. Er lopen hier trouwens ook konijntjes en heel veel grondeekhoorns. Leuk om te zien.

Zojuist heeft Kees de koffers gepakt omdat we morgen de camper moeten inleveren in San Francisco. Daarna gaan we richting hotel en kunnen we weer heerlijk privé douchen, haha. Daarna op zoek naar een shopping mall, hihi. Kees vindt dat ik hier al drie weken om loop te zeuren en dat is ook wel een beetje zo.

We beginnen zo aan de laatste nacht in de camper (we worden op dit moment omsingeld door herten, wat kan natuur toch prachtig zijn!).

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan