Livermore - San Francisco

Door Kees en Sandra - 20-06-2016 20:38

Na vanmorgen alles uit de camper geloosd te hebben (water enzo) op weg naar Cruise America in San Francisco om de camper weer in te leveren. Gelukkig geen problemen, ik had goed gepoetst en er was niks stuk.....

Daarna een lange taxirit naar het hotel. Ondanks dat we daar om 11.00 uur al waren was de kamer gelukkig al wel klaar. Groot heerlijk bed, lekkere douche met bad (Kees is bijna direct onder de douche gesprongen).

Straks gaan we de stad verkennen. Wat eten, op zoek naar die ene shopping mall....

Morgenvroeg gaan we naar Alcatraz. Ben heel benieuwd. Ik zal er morgen nog verslag van doen. Woensdag vliegen we terug en dan komen we donderdag aan op Schiphol. Toch ook wel fijn om weer naar huis te gaan.

De tijd is werkelijk voorbij gevlogen. Wat hebben we een prachtige reis gemaakt en we hebben zoveel mooie dingen gezien. En Kees was erg snel aan de camper gewend, knap hoor. 'T is toch best een lang ding, je moet het maar durven.

Als we weer thuis zijn zal ik nog meer foto's op de blog zetten, en ook op Facebook. Dan kan iedereen een beetje meegenieten van ons avontuur.

Reacties

Monique 20-06-2016 21:58 {{button-39792}}

Wat is het toch leuk om jullie belevenissen te volgen. En wat is de tijd voorbij gevlogen! Héél benieuwd naar de foto's straks. Wij hebben nu pas onze foto's van Amerika in een album verwerkt. Echt prachtig geworden. Dat is dan wel echt even weer genieten.
Nog veel plezier in San Francisco en alvast een goede vlucht terug gewenst!
Xx

Sandra 21-06-2016 01:43 {{button-39795}}

Dennis zei al dat jullie met het fotoboek bezig waren. Nog eventjes geduld en dan gaan jullie ook een prachtige reis maken! Tot donderdag 😙
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan