Livermore - San Francisco

Door Kees en Sandra - A long time ago

Na vanmorgen alles uit de camper geloosd te hebben (water enzo) op weg naar Cruise America in San Francisco om de camper weer in te leveren. Gelukkig geen problemen, ik had goed gepoetst en er was niks stuk.....

Daarna een lange taxirit naar het hotel. Ondanks dat we daar om 11.00 uur al waren was de kamer gelukkig al wel klaar. Groot heerlijk bed, lekkere douche met bad (Kees is bijna direct onder de douche gesprongen).

Straks gaan we de stad verkennen. Wat eten, op zoek naar die ene shopping mall....

Morgenvroeg gaan we naar Alcatraz. Ben heel benieuwd. Ik zal er morgen nog verslag van doen. Woensdag vliegen we terug en dan komen we donderdag aan op Schiphol. Toch ook wel fijn om weer naar huis te gaan.

De tijd is werkelijk voorbij gevlogen. Wat hebben we een prachtige reis gemaakt en we hebben zoveel mooie dingen gezien. En Kees was erg snel aan de camper gewend, knap hoor. 'T is toch best een lang ding, je moet het maar durven.

Als we weer thuis zijn zal ik nog meer foto's op de blog zetten, en ook op Facebook. Dan kan iedereen een beetje meegenieten van ons avontuur.

Reacties

Monique A long time ago

Wat is het toch leuk om jullie belevenissen te volgen. En wat is de tijd voorbij gevlogen! Héél benieuwd naar de foto's straks. Wij hebben nu pas onze foto's van Amerika in een album verwerkt. Echt prachtig geworden. Dat is dan wel echt even weer genieten.
Nog veel plezier in San Francisco en alvast een goede vlucht terug gewenst!
Xx

Sandra A long time ago

Dennis zei al dat jullie met het fotoboek bezig waren. Nog eventjes geduld en dan gaan jullie ook een prachtige reis maken! Tot donderdag 😙
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!