Dag 6, van Frisco naar Gunnison

Door Bart en Irma - 26-05-2017 03:15

En weer een nieuwe dag, de wekker op tijd gezet want Bart wilde in alle vroegte naar het meer om wat natuurfoto's te maken, hij kwam echter al gauw weer terug want er hing een giga dreigende wolk boven ons.

Op aanraden van het Nederlandse stel zijn we een paar kilometer teruggereden om in Silverthorn naar het visitor's centrum te gaan en naar de outletwinkels van Levi's en Colombia. Koffie gedronken bij de Starbucks en daar gretig gebruik gemaakt van de WiFi.

Leuk geslaagd in de winkels, alles was nog eens een keer met korting en daarbovenop nog de korting met een speciale pas kregen we bijna geld toe, kijk daar houden wij vanyes

Uiteindelijk pas om 11.15 op pad gegaan, weer langs prachtige besneeuwde bergen gereden en de eerste stop was Leadville, een oud mijnwerkersstadje op 3100 meter hoogte.

Een kijkje genomen bij de legendarische Silver Dollar Saloon die er al staat sinds 1879, geweldig!

Om half vijf aangekomen op onze camping, nog een poging gedaan om buiten te zitten maar het was toch te koud, beetje jaloers zijn we wel dat het in Nederland prachtig weer is maar we gunnen het jullie van harte hoor.

We hebben nu nog zo'n 3000 kilometer te gaan en hebben berekend dat dat neerkomt op 167 kilometer per dag, prima te doen dus, we gaan vanavond even een strakke planning maken, wellicht dat we de campings de komende dagen gaan reserveren want het is hier maandag Memorial Day en veel Amerikanen hebben dan een lang weekend vrij en trekken erop uit, het is hier de start van het zomerseizoen.

Met mij gaat het gelukkig weer een stuk beter, ziek zijn op vakantie kan ook niet hoor.

 

Reacties

Timorteam 26-05-2017 08:47 {{button-44697}}

Fijn dat er weer een verslagje was; we zijn al zo verwend door de dagelijkse mail dat we gisteren vreemd opkeken dat er niets te lezen was! Misschien hebbenwe er één gemist want Irma schrijft over het nederlandse stel. Zijn dat campingeigenaars of fellowcamperaars?
Maakt niet uit, jullie genieten en daar gaat het om. Zelfs shoppen, Irma wat wil je nog meer!

Annemarie 26-05-2017 09:56 {{button-44700}}

Gelukkig ben je weer beter en weer zo'n mooi verslag zo leuk om te lezen
Genieten maar weer

Mariska 26-05-2017 12:38 {{button-44705}}

Klinkt allemaal geweldig ik krijg er steeds meer zin in!
En blij dat je weer beter bent Irma!
Wat ik me afvraag....doet de Karma het niet? Omdat ik lees dat jullie naar de Starbucks moeten voor wifi?????😳

Jan & Ria 26-05-2017 16:29 {{button-44709}}

Goed om te horen dat je weer bent opgeknapt en dat het rijden een stuk makkelijker gaat nu. De kou gaat zo over als jullie meer naar het westen doorrijden, maar eerst nog even de Rocky's op jullie netvlies (en camera natuurlijk) vast leggen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan