Dag 7, van Gunnison naar Montrose

Door Bart en Irma - 27-05-2017 06:05

Vandaag weer een hoop beleefd, gisteravond kwamen we erachter dat de stroom niet meer werkte en nadat Bart vanmorgen contact had gezocht met de helpdesk van Best Time, de camperverhuurder en het niet lukte dit telefonisch af te handelen zijn we eerst maar op weg gegaan naar Humphrey RV, een camperdealer in Montrose.

Daar werd het probleem gelukkig verholpen, wij hadden twee dagen eerder de generator gebruikt voor de koffie en het broodrooster en op de één of andere manier werd de knop niet teruggezet naar gewone stroom, iets wat wij niet zelf hadden kunnen verhelpen omdat wij daar niet bij konden komen.

Affijn met enige vertraging op weg naar het Nationale Park " Black Canyon of the Gunnison" de rivier de Gunnison heeft zich al meer dan twee miljoen jaar in het leisteen en gneis ingesneden, is 85 kilometer lang en heeft een 800 meter diepe kloof laten ontstaan.Een schitterend park met wel 12 uitzichtpunten, de één nog mooier dan de ander, we zijn er de hele middag gebleven.

Eigenlijk hadden we nog 130 km willen rijden maar omdat we nog boodschappen moesten doen en het al na vijven was zijn we direct op zoek gegaan naar een camping, we belanden in het Centenial R.V. Park in Montrose, een aardig echtpaar checkte ons in en 's avonds mochten wij hun belachelijk luxe trailer bewonderen, niet normaal.

Een zithoek met grote flatscreen, een elektrische open haard, een keuken met kookeiland, grote Amerikaanse koelkast, oven en microwave, nog net geen afwasmachine, dat dan weer niet.

Verder een grote slaapkamer en een comfortabele badkamer, ze wonen hier 7 maanden per jaar in dus enige luxe mag dan ook wel, het was leuk om te zien want we hebben al heel wat van die enorme dingen zien staan met slide-out.

Bart is nu bezig een camping te reserveren voor de komende twee nachten, het wordt mooi weer dus we gaan voor een camping met zwembad.

 

 

Reacties

Linda en Ton 27-05-2017 06:59 {{button-44723}}

Geweldig allemaal, echt genieten op de stroom na dan). Blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben en heel leuk om jullie dagelijkse belevenissen te kunnen volgen.

Ria en Jan 27-05-2017 08:40 {{button-44729}}

Jammer dat jullie wat oponthoud hebben gehad vanwege probleem met de camper. Gelukkig is het opgelost. Het is erg leuk om iedere ochtend jullie berichten te lezen en dat wij op deze manier met jullie meereizen . Goed om te lezen dat het weer beter wordt dus lekker genieten. Jullie zullen wel al heel wat moois gezien hebben.
Veel reisplezier verder.

Mama en jolanda 27-05-2017 09:51 {{button-44732}}

Dank je wel voor jullie leuke berichten , zo kunnen we de reis een beetje meebeleven. Fijn dat Irma weer beter is. Wat een weersverschillen maken jullie mee! Heel leuk om onderweg andere reizigers te ontmoeten en tips te krijgen! Art krijgt na afloop zeker een groot camper rijbewijs uitgereikt?

Miranda, Christian en Teun 27-05-2017 10:25 {{button-44738}}

Wat vervelend van de stroom, maar gelukkig is het verholpen en konden jullie verder! Op naar het mooie weer :) wij vliegen vanmiddag weer terug naar Nederland.

Timorteam 27-05-2017 10:28 {{button-44739}}

Lieve kids wat fijn dat jullie zo genieten! Bart, je camera maakt zeker overuren? Hebbenjullie de sneeuw nu achter jullie gelaten? We duimen dat er heel veel mooi weer voor jullie in petto is.
Liefs voor 2 .

Annemarie 28-05-2017 11:49 {{button-44785}}

Wat geweldig weer zoveel beleven en zoveel zien en voorlopig zijn jullie nog onderweg en zullen nog veel mooie plekken bezoeken.
Veel plezier en tot het volgende verslag.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan