Dag 20 van Lake Isabella naar Kings Canyon

Door Bart en Irma - 10-06-2017 01:42

Donderdagochtend van de camping in Lake Isabella op weg naar Kings Canyon National Parc, in eerste instantie volgden we een rout bergopwaarts met veel bochten maar na 10 km werden we staande gehouden ivm wegwerkzaamheden en het zou minstens 20 minuten duren eer we verder konden. Daar hadden we geen zin in en aangezien de weg ook niet opschoot zijn we weer teruggegaan en hebben een andere weg gereden, gigantisch om maar wel een prachtige weg, dwars door de bergen en langs de woest stromende Kern river, toen een heel stuk langs bebouwing, winkels, tankstations etc met allemaal stoplichten, er kwam geen eind aan.

Toen de bergen in op zoek naar onze camping, weer een zeer gedateerde maar we hadden een leuk plekje aan het water. Toen Bart vroeg waar de douches waren antwoordde de eigenaresse dat die er niet waren en omdat ze wel begreep dat twee dagen zonder niet zo fijn is adviseerde ze ons een camping in het Nationaal Park te zoeken. Daar aangekomen hadden we inderdaad geluk, een campground zonder faciliteiten maar wel in het bos tussen de sequoia's, dat is toch ook weer heel aparte dan maar een keer douchen in de camper.

Her enige wat ik vervelend vind is dat we geen WiFi hebben, ons WiFi apparaat, de zgn. Karma Go laat ons lelijk in de steek, slechts twee keer hebben we er gebruik van kunnen maken dus ik kon niet eerder mijn berichtje plaatsen.

Zogauw we de plek geregeld hadden ( geld in een envelopje en een kaartje op de plek) zijn we naar de General Grand gaan kijken, de op 2 na grootste sequoia boom ter wereld, wauw wat een geweldenaar, ook zagen we een sequoia die al zo'n 140 jaar geleden geveld is en er nog steeds lag.

Terug naar de plek waar we meteen een lekker fikkie gingen stoken, het blijft een raadsel voor ons dat dit mag in een gortdroog bos maar overal zag je de rookpluimen tussen de bomen.

wat je hier ook ziet zijn zgn. bearlockers, ijzeren kosten waar je je voedsel in moet doen omdat de beren 's nachts op strooptocht gaan, dit geldt natuurlijk voor de tent kampeerders, hopelijk laten de beren ons met rust vannacht, in gedachte zie ik er al één met z'n snuit tegen het raam gedrukt staan, ik heb al een (snurkende) beer naast me liggen en dat vind ik genoeg!

 

Dit berichtje heb ik ff snel bij een tankstation (met WiFi) geplaatst!

Reacties

Jolanda en Jose 10-06-2017 06:28 {{button-45341}}

Jullie avonturen houden maar niet op! Nou ja, over een week dan ongeveer. Wat zal het afkicken zijn om strax weer rustig thuis te zijn....
Wij gaan strax onze terugreis naar Nederland uit Palscstarten, eerder dan maandag kunnen we nietmeer reageren ivm geen of slechte WiFi in Frankrijk.💖
Doe voorzichtig met al die wilde beesten!

Timorteam 10-06-2017 09:46 {{button-45349}}

Ons lijken die open vuurtjes gevaarlijker dan de beren!! 🔥 🐻
En trek je niks aan van de douches; billen wassen en af en toe een duik in zwembad of meertje!!!! 🏊

Miranda, Christian en Teun 10-06-2017 09:52 {{button-45350}}

Hahaha al een snurkende beer naast je...
Wat een belevenissen weer allemaal - leuk om te lezen. Geniet van al het moois!!

Ron 10-06-2017 11:12 {{button-45355}}

Mooie reisverhalen! Balen van die Karma! Dat was natuurlijk niet de bedoeling van deze aankoop. Kan het nog zijn dat er op jullie route vaak slechte 4g verbinding is? Zou je op je iPhone moeten kunnen zien. Met of zonder: geniet van de reis!

Linda en Ton 10-06-2017 12:58 {{button-45361}}

Zo, jullie hebben weer het één en ander aan moois en avontuur achter de kiezen. Kennlijk is Amerika op het gebied van camping behoorlijk achter gebleven: Geen douches en geen Wifi. Hoef je in Europa niet te doen, gaan de mensen zó naar een ander. Wij gaan ons voorbereiden op Tsjechië, waar we de komende tweeëneenhalve maand zullen verblijven. Geniet nog maar flink deze laatste dagen, maar houd het vooral vast in herinnering en mooie foto"s. Goede reis naar de volgende camping.

Jan & Ria 10-06-2017 15:27 {{button-45364}}

Wat een verhaal weer. En wat een land, is inderdaad tijd dat Amerika weer "great" gemaakt moet worden. Geen douches en geen WiFi in het land met de onbegrensde mogelijkheden. Jammer dat die Karma jullie aardig in de steek laat. Hoop dat onze Mifi ons in Australie niet in de steek laat zoals jullie Karma. Geniet nog ff van de laatste week.

Annemarie 10-06-2017 16:45 {{button-45366}}

Dag 20 alweer time flis when you having fun en dat doen jullie ondanks het missen van zaken die bij ons zo normaal zijn.
Maar niet getreurt het is en blijft een fantastisch avontuur.
Tot het volgende verslag
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan