Dag 11, van Monument Valley naar Page, Lake Powell

Door Bart en Irma - 31-05-2017 04:01

Vanmorgen rustig aan gedaan en rond 10 uur weggereden van onze Indianenkamping, een saaie weg gereden door een prairielandschap.

Half twee kwamen we aan bij deze camping en helaas werden we teleurgesteld, geen full hook up plaatsen maar nadat we ons eigenlijk lieten wegsturen bedachten we in de camper die nog op het parkeerterrein stond dat we ook wel op een campground plek konden staan als ze die tenminste nog beschikbaar hadden.

En jawel, gelukkig was dat het geval en konden we blijven. Een prachtig plekje met uitzicht op Lake Powell, niets mis mee behalve de overbuurman die zijn generator op vol had staan waardoor we constant in de herrie zaten. Het is normaal hier dat je die gebruikt en het mag maarliefst van 6 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds, hebben wij weer.

's Middags even naar Page gegaan om o.a. een simkaartje kopen omdat we er nu wel van overtuigd zijn dat we de komende campings moeten reserveren.

Op de terugweg zijn we gestopt bij het strand en hebben een duik genomen in Lake Powell, het water was zo'n 22 graden dus het was ff doorbijten maar we fristen er heerlijk van op.

Terug op de camping zijn we ergens anders gaan staan om toch vooral niet bij die herriebak te hoeven staan maar jammer genoeg was die plek al gereserveerd, we staan nu iets dichterbij maar beter dan onze eerste plek.

Morgenochtend naar Horseshoe Bend en voor morgenmiddag hebben we een tour geboekt naar de upper antilope canyon, prime-time om 12 uur was al sold-out maar gelukkig konden we nog voor 4 uur 's middags boeken.

Reacties

Timorteam 31-05-2017 09:00 {{button-44903}}

Dat was dus een dag met hier en daar een tegenvallertje; kan gebeuren!
Maar 4.00 uur 's middags is voor de excursie toch vast een prettiger temperatuur dan
om 12.00 uur. Mooi zal het in elk geval zijn! Geniet er van!!!

Miranda, Christian en Teun 31-05-2017 10:07 {{button-44911}}

Jeetje! Dat het nu alweer zo druk is daar....maar goed dat jullie het zo gaan doen. Hier is het gewone leven weer begonnen. Teun vandaag zijn officiële dag op het KDV in Hoorn en ik weer aan het werk!! X

Annemarie 31-05-2017 10:16 {{button-44912}}

Jullie weten er steeds weer uit te komen ook al zit het soms eventjes tegen goed hoor.
Weer een leuke toer geboekt veel plezier

Jan & Ria 31-05-2017 10:28 {{button-44913}}

vervelend die kleine tegenslagen, maar gelukkig blijven de mooie herinneringen altijd hangen en de hobbels vergeet je. Slim om een sim kaart aan te schaffen en de campsites vooraf dan te reserveren, voorkomt nog meer teleurstellingen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan