Dag 17, van Zion naar Las Vegas

Door Bart en Irma - 06-06-2017 08:37

Vandaag 240 kilometer gereden naar Las Vegas!

De temperatuur liep steeds hoger op tot we uitkwamen op 42 graden, pfffff.

In Las Vegas reden we een parkeergarage in en onze TomTom miep zei dat we de bestemming bereikt hadden, nou leuke bestemming zowink

Maar gelukkig zaten we vlakbij het RV park en nadat we ingecheckt waren en wat gegeten hadden gingen we op weg naar de strip.

Éénmaal daar aangekomen keken we onze ogen uit, wat een pracht en praal, als eerste gingen we het Venetian in waar op de eerste verdieping de gondeliers rondvoeren op het Canal Grande, en niet klein hoor, ze konden een aardig stukje varen. Alles was even mooi en smaakvol ingericht, absoluut geen kitsch.

Toen weer verder de strip op, we hebben Ceasars Palace gezien waar alles in romeinse steil was ingericht en natuurlijk overal casino's, beetje sneue types die daar achter zitten, veelal dames van in de zeventig schat ik die geobsedeerd zijn door het gokken.

We zagen een fontein die meebewoog op een disneysong, de meest prachtige winkels, het San Marcoplein, geheel overdekt inclusief blauwe lucht, een hele dikke Elvis Presley die een hele zaal aan de gang kreeg, een prachtige tuin met flamingo's horende bij het Flamingo hotel en nog veel meer. Op een gegeven moment belandden we in een mooie shopping mall waar Bart een winkel van Fossil horloges ontdekte, ze hadden daar de zgn. smartwatches, een nabootsing van de Apple watch die ik weet niet hoeveel functies heeft, helemaal te gek natuurlijk dus zijn verjaardagskadootje heeft hij alvast binnen.

Ondertussen was het donker geworden en dan is Las Vegas op zijn mooist, we zagen enorme reclamezuilen en de Eiffeltoren + het Vrijheidsbeeld prachtig verlicht, zoveel te zien daar, je komt ogen en oren tekort.

Omdat we zo ongeveer op het einde van de strip zaten zijn we met de bus teruggegaan, na 8 uur daar geweest te zijn waren we allebei moe, de camper was een oventje dus gelijk de airco op vol vermogen gezet.

Het is nu half twaalf 's avonds en de temp is nog 31 graden, allebei even lekker gedouched en hopelijk kunnen we een beetje slapen.

Morgen naar Death Valley, we spraken een Nederlandse vrouw die ook van plan was daar te overnachten maar aangezien de temp daar 50 graden was zijn ze maar doorgereden,dat belooft wat!

Reacties

Linda en Ton 06-06-2017 08:45 {{button-45174}}

Jullie hebben weer een hele hoop beleefd. Prachtige ervaringen en onuitwisbare herinneringen. Jullie genieten met volle teugen, hoop dat het jullie stoutste verwachtingen overtreft. Naar Death Valley is een goede airco onontbeerlijk, in vijftig graden is het anders niet uit te houden. Goede reis.

Annemarie 06-06-2017 09:04 {{button-45175}}

Geweldig dat Las Vegas ja daar moet je 'n keer geweest zijn hoop er ook nog eens naar toe te gaan.
Ik moest zo lachen om die sneue types die jullie daar gezien hebben, er zijn daar waarschijnlijk mensen met veel geld die zich vervelen en dan maar gaan gokken.
Maar jullie kunnen dit van je bucketlist afstrepen.
Op naar de volgende uitdaging veel succes

Diny 06-06-2017 09:35 {{button-45179}}

Ik lees elke dag met veel plezier jullie belevenissen, de foto's zijn ook prachtig. Ga zo door, ik geniet mee met jullie. Goede reis verder xx

Timorteam 06-06-2017 10:53 {{button-45183}}

50 graden !!! Het heet ook niet voor niks Death Valley, maar als we Google mogen geloven is het er ook super prachtig en de zweetdruppels dubbel en dwars waard.
Dus handdoek om de nek en genieten!!!

Miranda, Christian en Teun 06-06-2017 11:20 {{button-45185}}

Viva Las Vegas! Je moet er ooit eens geweest zijn....fijn dat jullie zo hebben genoten. En idd de temperatuur in Death Valley kan aardig oplopen. Ik zou daar zeker niet overnachten. Goede reis en straks zeker genieten in Yosemite NP ? X

Jan&Ria 06-06-2017 14:55 {{button-45194}}

Las Vegas, schitterend. Ik begrijp dat jullie niet voor het miljoen zijn gegaan. Op naar the heat van death valley. Geniet nog ff van het laatste weekje Camper en dan SAN Francisco.

Jolanda en jose 06-06-2017 20:53 {{button-45205}}

Wat een enorm aantal reisimpressies doen jullie op! Goed dat je alles opschrijft, anders vergeet je bijna wat je waar en wanneer hebt gezien. Nog een paar dagen Touren? Wanneer bereiken jullie je eindbestemming?
Groeten uit zonnig Espana🇪🇸, waar we zaterdag weer vertrekken, dus nog een paar dagen genieten hier!💋

Monique en Peter 06-06-2017 21:55 {{button-45207}}

Niet n gokje gewaagd in Las Vegas 😉
Wat n indrukken doen jullie op en heel leuk om met jullie mee te reizen door alle verhalen.
Succes richting Death Valley en hopelijk valt de hitte mee...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan