Dinsdag 26 september

Door Goud - A long time ago

Na douchen en ontbijt nog even door Winthrop gewandeld, het zonnetje schijnt en leuke foto's gemaakt.

Daarna op pad, het is een route van ca 175 km naar de westkant van het gebergte, onderweg moet je een paar flinke passen over en we genieten van de vergezichten. Aan de loofbomen  en planten  kan je zien dat het herfst is, groen , geel , bruin en rood wisselen elkaar af en dat alles onder een strakblauwe hemel. We boffen.

Het weerbericht voor volgende week geeft weer sneeuw aan hier zo snel kan het veranderen in de bergen.

We zien behalve een doodgereden hert weinig grote dieren. Bij Ross lake maken we een hike van ongeveer twee uur naar ann lake., de happy creek forest walk. De lake viel tegen maar wat een mooie en deels steile wandeling. We komen veel mensen tegen die gewoon in de natuur gaan kamperen, met goed gevulde rugzakken en hengels. 

In Diablo lake is er weer een dam gebouwd die voor de stroom van de omgeving van Seattle zorgt. Uiteindelijk komen via Newhalem, Marplemount in Rockport waar we een camping vinden. In het Howard Miller Steelhead park vinden we een plaats met stroom , water en wifi,

Telefoonverbinding hebben we al een paar dagen niet. Gelukkig waren de rangers nog aanwezig om ons de toegangscode van het toiletgebouw en de wificode te geven en quarters te wisselen voor de douche.

Zeer rustig hier, in late middagzon zien we roofvogels boven de Skagitriver rondvliegen , de camping ligt gelijk aan de rivier.

Wat we nog vergeten zijn om te vertellen dat we onderweg in Wyoming veel winkels  tegenkwamen  waar je gaz, guns and ammo kon kopen. 

Morgen gaan we naar de kust richting Anacortes.

Reacties

Anne en Annie A long time ago

Wat zou het uitzicht mooi zijn met de strak heldere lucht.
En een gelukkig dat de rangers jullie konden helpen voor de code en de WiFi.
Lekker slapen en dan weer verder.

We wachten het volgende verslag af.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!