Dag 6: Page

Door Valerie van Weele - 04-05-2018 03:54

Hi,

Na een koude nacht bij de Grand Canyon zijn we snel weg gegaan van die enge camping. We zijn nog langs een paar uitkijkpunten van de Grand Canyon gereden. Het laatste uitkijkpunt had een grote uitkijktoren. In de binnenkant van deze toren stonden allemaal oude muurschilderingen. Ook vond ik een oude muurschildering van jullie. Ik laat de discussie aan jullie over wie wie is. 

Na de Grand Canyon achter ons gelaten te hebben, zijn we naar Page gereden. Dit was ongeveer een stukje van 250 kilometer. 

In Page wilden we naar Antelope Canyon gaan. Dit is ons jammer genoeg niet gelukt, er stond een te lange wachtrij. Hier baalde ik wel van, maar het was niet anders. 

In de buurt van de Antelope Canyon ligt ook de Colorado Rivier. We zijn hier naartoe gereden en hebben een stukje gewandeld. We zagen een prachtig stukje van de Rivier. De Rivier maakte op dit stukje een scherpe bocht. Daarom was het zo bijzonder. Een bocht in een rivier noemen we ook wel meander. 

Na dit sublieme uitzicht zijn we weer de boodschapjes wezen doen. Hierbij kwam ook een frisse zwerver voorbij die in zijn broek had geplast. 

Hierna zijn we naar de camping gereden. Hier zijn we even gaan zwemmen en hebben we even uitgerust. Het was hier gelukkig een stukje minder koud. Het was 8 graden deze nacht.

Sorry dat ik wat achter loop, maar dit heeft te maken met het internet. 

Liefs,

Val

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan