Dag 8: Zion

Door Valerie van Weele - A couple of years ago

Hi,

Vandaag werden we wakker en hebben we even buiten ontbeten. Terwijl de temperatuur vannacht -4 was, zaten we de volgende morgen gewoon buiten. Het was buiten warmer dan binnen. De zon scheen en het was misschien 4 graden. 

We moesten vandaag een stukje terug rijden naar Zion. Vandaag was het 165 km rijden en we rijden met een gemiddelde snelheid van 60 km p/u. We hebben een stop van 15 minuten. Reken maar uit hoe lang we erover doen. 

In Zion bij de camping aangekomen, reden we naar ons plekje. Het is een prachtig plekje net aan een riviertje dat door heel Zion Canyon stroomt. Het riviertje is best wel koud, dus erg lekker was het niet. Wel een mooi uitzicht op de bergjes. 

Na even gezeten te hebben besloten we een dagje langer in Zion te blijven en dus een dag later naar Las Vegas te gaan. Dit kom prima want we hadden toch een dag speling. 

We zijn rond 14.00 uur met de shuttlebus verder het park ingereden. Vanaf daar wilden we een wandeling gaan maken. We hadden een wandeling genaamd de Angels Landing. De wandeling was 1500 feet boven de valei en dus best wel hoog. Het was een steil stuk lopen en het was ook nog eens warm. De wandeling duurde ongeveer 4 uur. Tijdens deze wandeling zagen we vooral veel schattige chipmunks. Had er bijna eentje mee naar huis genomen. 

Rond 18.00 uur waren we terug op de camping. Het was nog steeds goed weer en daarom gingen we barbequen. We hadden er ook nog een kampvuurtje bij gemaakt. Hierna zijn we gaan douchen en gaan slapen. 

Einde 

Reacties

Oma A couple of years ago

Weer heerlijk om te lezen , ,ga s'nachts me bed uit om te kijken of er een berichtjes supper slaap ze gr

Anja A couple of years ago

En weer een dag verder...en een leuk verslag.
Veel plezier in Los Vegas.
Liefs Anja x
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!