Banff > Glacier (USA) - Grensovergang Canada USA

Door MELB - 22-07-2019 04:47

Vanochtend vroeg de wekker gezet, 7:00 uur om te kunnen genieten van het mooie weer. Alleen er was alleen maar mist... dus we zijn blij dat we gisteren foto’s van het dal hebben gemaakt! Het wordt hier in Banff vanaf vandaag mooier weer, maar ja wij vertrekken vandaag naar de VS.

 

In de ochtend naar Lake Minnewaka gereden, maar de mist liet ons niet echt van het uitzicht genieten. Ondertussen vol in de remmen, omdat we een beer zagen. En die zat rustig in de berm te eten en kwam daarna voor onze camper de weg overlopen. Dus we hebben hem weer goed in beeld met de Go Pro (camera voorop het raam).

 

Daarna moesten we ongeveer 400 km rijden naar de volgende camping met de grensovergang van Canada naar de VS. Ondertussen daar het berglandschap met uitgestrekte velden gereden. Super mooi! Voor de grensovergang hadden we veel tijd gerekend, maar uiteindelijk ging het redelijk snel. Moesten naar voren komen met z’n allen, zodat ze ons konden zien. Ondertussen kwam er eentje binnen om te kijken of we echt met vier waren. Wie de film ‘We are the Millers’ heeft gekeken weet een beetje hoe het gaat, maar niet zo erg als in die film haha.. er kwamen geen speurhonden bij te pas. Vingerafdrukken en foto gemaakt en toen mochten we gaan.

Toen waren we in de USA!

 

Op de camping hebben we een super mooi uitzicht (maar de vraag of we die foto kunnen uploaden 😉). En het is helder, het regent niet en het zonnetje schijnt. Helemaal prima!

Morgen gaan we proberen Glacier National Park te ontdekken..

 

Groetjes,

MELB

Lara

Reacties

Arnold 22-07-2019 12:19 {{button-58591}}

Weer een mooi reisverslag . Heb ook alle foto,s bewonderd. Op een van de foto,s is te zien dat Stefan,Ingrid, Mila en MELB het goed naar hun zin hebben
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan