4-8 washington - harrisonburg

Door Marjon van Genderen - 07-08-2019 04:14

Loop 2 dagen achter, dat kan hier zo maar gebeuren met internet.

inpakken en ontbijten op station. Met taxi naar vliegveld om auto op te halen. Luxe vervoer, maar goedkoper dan de metro in dit geval en ook gewoon lekker relaxed. Grappige taxichauffeur (komt uit Iran). De auto krijgen we niet zo maar mee. Op de een of andere manier werkt het digitale systeem niet mee. De manager neemt het over en zo krijgen we toch een auto. De man was helemaal trots een x-auto met super navigatie. Koffer er in, bestemming invoeren, maar er is helemaal geen navigatie. Manager geeft ons een gratis upgrade, hoofdschuddend zegt hij nog dit is de eerste x-auto waar geen navi in zit. Kan gewoon niet. We krijgen een andere bak! Niet normaal zo groot, maar wel met NAVI. 😜

Nu richting Shanendoah vallei. Veel bossen, beetje heiig, dus zicht is wazig in de verte. Grote vlinders, roofvogels en .... 3 of 4 herten met klein bambi daarbij. Helaas geen zwarte beer. Gelopen naar Dark Hollow Falls, een klein watervalletje. Naar beneden ging gemakkelijk, naar boven was een stuk lastiger. Rond 18.30 uur bij hotel op een industrieterrein, weer eens wat anders.

Eten in biertent in stadje. Wel 50 verschillende tapbieren. Er zijn er een aantal getest. Erik kreeg steeds gratis bier, omdat zijn bier “ kicked “ was. Geen idee, waarschijnlijk het laaste uit het vat. Eten weer zout, maar beter als fastfood. Nu rustig op kamer.

Breaking news: mass shootinh Ohio (en Texas).

Weinig KM op de stappenteller: 6,71 Km

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan