6-8 Harrisonburg - Roanoke

Door Marjon van Genderen - 10-08-2019 15:53

Voor het eerst ontbijt in het hotel (inclusive 😉 ) oftewel op tijd wakker dus. Je kon zelfs met een “grap the bag” dingen meenemen van het ontbijt. Dus banaan, muffins en peanutbutter vonden hun weg in onze tas. Hup de auto in voor laatste rit door Shenandoah-vallei en laatste kans op the black bear. Helaas, helaas weer niet gezien. Onderweg gestopt bij the Natural Bridge. Een natuurpark onderweg (buurt van Lexington) beschermt door de oude president Jefferson. Lekker gewandeld naar watervalletje. Onderweg dus: de natural bridge, oude nederzetting van de Monacan (indianenvolkje) met hutten en (moes)tuin en waterval.

Aangekomen in Roanoke duiken we direct het zwembad in. Ging nog net. Weer op zoek naar eten. Gevonden in het stadje: een mexicaan. Mijn eten ging naar Erik, het eten van Erik naar mij om toch naar Aat te gaan, zodat ik uiteindelijk het eten van Aat kreeg. Ik had juist zo’n goede keus gemaakt. Alleen Rianne heeft zonder morren gegeten wat ze gekozen heeft (en ik dus wat ik niet gekozen heb).

Afgesloten met een rondje walmart. Spulletjes voor onderweg inkopen. Het zijn echt mega mega winkels. Terug hotel voor wat lezen en luisteren en dan naar bed. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan