7-8 Roanoke - Gatlinburg

Door Marjon van Genderen - 11-08-2019 04:51

Grote afstand vandaag, dus maar 1 doel: zoveel mogelijk KM’s maken in het liefst zo’n kort mogelijke tijd. Een hele zit toch wel. Gelukkig kunnen we afwisselen achter het stuur.

ineens komen we een heel ander Amerika binnen rijden. Er is zelfs een pretpark Dollywood genaamd. Verder springt er van alles in het oog, veel country & western geode, bling bling, “antiek” , veel shops en vreetpaleizen. Eenmaal in Gatlinburg valt onze mond helemaal open van verbazing. Zo veel mensen, je kunt over de hoofden lopen. Het wordt alleen nog maar gekker en nog uitbundiger. Alles is ook ingericht op ‘de beer’ en de toerist. Een gekkenhuis en een klein las vegas kwa verlichting en kermisachtige attracties.

Grappig hotelletje met zwembad. Heerlijk weer. Gelijk een duik genomen (tussen de walrussen) en even lekker gezond. Voor het eerst deze vakantie! De dagelijkse jacht naar eten is ook weer geopend. Tussen de vreetpaleizen vinden we toch nog een pareltje: cherokee grill. Maar je mag niet zo maar aan tafel, eerst wachten. Je krijgt een apparaatje mee dat je waarschuwd als jouw beurt om te eten gekomen is. De wachttijd viel gelukkig mee. Lekkere steak gegeten. Nog een pposje heen en weer gewandeld in het dorp en langzaam gaat het kaarsje uit. Snel slapen.

Het eten is sinds we Washington hebben achter gelaten verbetert in prijs, nog niet altijd in kwaliteit. Heel Soms wordt je ineens aangenaam verrast.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan