12-8 Savannah - St. Augustin

Door Marjon van Genderen - 16-08-2019 02:33

Het ontbijt was hier wel oke. De stad en hotel minder, donker, grauw en lijkt allemaal een beetje shabby. Nog even met de auto naar DE fontein van Savannah. Er vindt daar een heuse fotoshoot met Rianne plaats. Snel weer verder. 1 dag Savannah is echt genoeg voor ons. Op picnic plaats een bord met: watch out poisonous snakes!! Uhhhh help!!! Hoog tijd voor een Mac tussen de middag. Rond 15.00 uur in hotel. Wild life is hier all around, we zien het alleen maar niet. Of misschien toch op de weg? Rianne denkt daar een slang gezien te hebben ...... we zullen het nooit weten, we zijn er al voorbij.

Nu op het strand, stil en verlaten. Prachtig strand op loopafstand hotel, bereikbaar via een pad met aan de ene kant de swamps (moerassen) en aan de andere kant een rij (rijkeluis) huizen. Staat symbool voor Florida in het klein volgens de hotelmanager 😉. Heerlijke golven en lekker water (geen warm water) en nog beter: weinig mensen. Je kunt zelfs vissen zien zwemmen in een school en pelikanen komen over vliegen. Best idyllisch. Onweer hangt in de lucht, maar het gaat nog steeds goed. Het ziet er hier allemaal prima uit.

In een soort beachhouse gegeten op het dak. Nou ja dak, op de 1e verdieping boven op het restaurant. Voor het eerst ‘s avonds buiten gegeten. Nog even snel naar het “Old District” down town, zoals dat heet. Het ziet er allemaal heel erg spaans uit. Dat kan wel kloppen, want hier hebben de spanjaarden voet aan land gezet. Het is overigens het oudste stadje van amerika. Ziet er heel leuk uit. Hier hadden we wel 2 dagen kunnen blijven. Nou ja je kunt niet alles van te voren weten.

Weetje: amerikanen zijn goed volk, ze schuiven rond 6 uur gewoon aan tafel. Rond 21.00 zijn de restaurants (als je het zo mag noemen) al weer zo goed als leeg. Daarnaast vinden ze het leuk om in bepaalde cafe’s dikke sigaren te roken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan