Van Kelowna naar Osoyoos

Door Theo en José - 06-06-2022 05:10

Zondag 5 juni. Vannacht de hele nacht geregend. Gelukkig werd het rond 11 uur droog. Alles weer ingepakt en vertrokken voor een tocht van 150 km. Eerst nog even tanken want zo'n camper slurpt benzine. 1 liter voor 4 km. Na 10 km reden we weer de file in. Die heeft zo'n anderhalf uur geduurd. Stapvoets rijden. Wij dachten dat er weer een ongeluk was gebeurd maar wat bleek later, er was een marathonloop gaande. Vooraan 3 politieauto's met zwaailichten, dan 3 lopers, een bus met lopers die elkaar aflosten en weer twee politieauto's met zwaailichten. En dat allemaal op de Highway. Hoe is het mogelijk. Onderweg nog wat boodschappen gedaan. Gearriveerd in Osoyoos op de camping. Pas om half 4. Osoyoos ligt prachtig tussen de bergen aan het Osoyoos Lake. Zojuist nog even rondgelopen voor een eerste indruk. Morgen verder.

Reacties

Margriet Buijs 06-06-2022 06:20 {{button-62415}}

Hoi hoi, wat maken jullie gekke dingen mee😅. Een highway waarop ze marathon lopen... Ja dat schiet niet op. En wat een hoop diverse caravans. Ik dacht eerst dat Robert ten Brink ook was gearriveerd met zn All you need is love caravan 🤣. Wij genieten mee, veel plezier!

iep Bergsma 06-06-2022 11:21 {{button-62429}}

Vandaag het linkje gekregen van Theo. Net alle berichten gelezen. Wat een bijzondere trip met veel diversiteit zo te lezen. Fantastisch! Ik blijf jullie volgen en wens jullie alle plezier. Een knuffel uit Hilversum X

Monique 06-06-2022 12:30 {{button-62432}}

Ja op de snelweg hardlopen, dat zie je hier niet gebeuren
Geweldig om zo eens te ervaren hoe t ook anders kan, lekker buiten de lijnen kleuren en wel op de snelweg hardlopen
Wat een belevenissen weer
En prachtig al die foto's
Liefs Monique

Hans en Annette 06-06-2022 15:02 {{button-62437}}

Ha globetrotters!
Even tanken... en dan de file in...dat is erg irritant en zeker als het zo'n lange is. Gelukkig zitten jullie hoog en kun je overal naartoe kijken. De omgeving is er prachtig. We hebben net even op de weerkaart gekeken, maar het ziet er heel mooi uit daar bij jullie. Steeds rond de 25C met een zonnetje en droog - heerlijk! Hier in Nederland was het Pinksteren en moesten mensen op campings volgens mij de snorkel op, want het heeft flink gehoosd. Lieve groetjes uit de Betuwe.

sjef potters 06-06-2022 18:49 {{button-62442}}

4 km rijden op 1 liter benzine!!! Niet echt zuinig. Hoe duur is de benzine op dit ogenblik in Canada of scheelt het per provincie?
Ach en wat die marathonlopers betreft, ze hebben misschien niet zo veel binnen weggetjes om een marathon over te organiseren.
Je moet maar zo denken, nu hebben we iets bijzonders om over te schrijven, haha.
Nu nog beren op de weg en dan is de sensatie compleet.
Fijn en veilig vervolg!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan