2e dag camping KOA Glacier

Door Theo en José - 15-06-2022 00:21

14 juni 2022; een wel heel ontspannen rustige dag. Regen, buien en weer regen. En dat de hele dag door. Onze geplande "going tot the sun road" tour door het Glacier National Park ging dus niet door. I.p.d heb ik maar een warme plaid gekocht. Gezellig voor binnen. De hele dag door wat gelezen en Theo heeft geprobeerd de laatste foto's binnen te halen. Dat is hier steeds weer afwachten. Is de WiFi goed dan lukt het nog wel maar soms is er slechte WiFi die steeds weer wegvalt. Zojuist toch even naar buiten geweest en een wandeling op de camping gemaakt. Ik heb ook wat foto's gemaakt . Het is een heel mooi aangelegde camping met kleine lodges en cabins. We zagen ook een camperbus met een grote tv buiten, ik heb er een foto van gemaakt. En jullie zien hoeveel regen er al gevallen is hier. Meer heb ik niet te vertellen vandaag. Wordt vervolgd. 

Reacties

Henny van Oostrum 15-06-2022 08:56 {{button-62836}}

Wat maken jullie toch veel mee. Fijn dat Theo zijn zoon en gezin heeft ontmoet. Oh dat weer, wereldwijd een probleem. En dan zo lang autorijden in barre weersomstandigheden, maar wie weet komt er een hittegolf aan!
Fijne voortzetting van de reis en nogmaals dank voor alle reisverslagen.
Groetjes van Henny. Het is hier nu 08:55 op woensdag 15/6.

peter van der Aa 15-06-2022 14:40 {{button-62852}}

Met onze reis door Zuid-Afrika hadden wij ook slecht weer. Regen en 18o. Desondanks gaven wij deze vakantie een 9. Bij mooi weer was het een 10 geweest! Ik hoop dat jullie dit later ook van jullie rondreis kunnen zeggen. Nog Fijne Dagen gewenst!!

Gerda en Aljen 15-06-2022 19:22 {{button-62864}}

Wat fijn dat Theo zijn zoon en gezin weer ziet! Maar een hele onderneming met al die regen.
Maar na regen komt zonneschijn, dus nu .........weer verder genieten. En dat doen wij ook dankzij jullie verslag. Super!

sjef potters 16-06-2022 10:10 {{button-62893}}

Lieve vrienden, wat een schitterende foto's van een geweldig land. Er komen weer veel mooie herinneringen terug, zeker als ik het majestueuze Lake Louise zie. Jullie hebben wel dikke pech met het slechte weer in Yellowstone. We zagen op het journaal de huizen verdwijnen in de Yellowstone River.
Zijn de problemen met het fototoestel opgelost? Wel balen.
Hoe lang duurt jullie reis nog en wat is het eindpunt? Seattle, Vancouver? Nog hele mooie dagen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan