Aankomst San Francisco

Door De Ankertjes - A long time ago Zondag 20 juli
Vanmorgen zijn we tegen 6 uur in de ochtend! vertrokken naar JFK Airport, per taxi.
Op de heenweg hadden we een supershuttle wat ons een reistijd van een uur en 80 dollar kostte.
Dit taxiritje kostte ons nog geen half uur en 55 dollar, moet er wel bij vermelden, eigenlijk overbodig misschien, dat we nu geen last van de drukte hadden op dit tijdstip. De supershuttle wordt berekend p.p. en de taxi vaste prijs per rit.
Maar goed, het was alweer behoorlijk warm en na ingecheckt te zijn, zijn we lekker gaan ontbijten en zagen we dat de vlucht vervroegd was met 10 min.
Met een Nederlands gezin een praatje gehad en wat ervaringen uitgewisseld, leuk, zij gingen ook het rondje maken maar dan per auto ipv camper.
Om half 9 de lucht in met de DL 613, weer een goede vlucht gehad met mooi weer dus prachtig om te zien vanuit de lucht.
Na 5,5 uur vliegen zijn we aangekomen in een bewolkt SF, het is hier 3 uur vroeger dan in NY, dat betekent dus dat we hier om half 12 plaatselijke tijd aankwamen.
We hebben een taxi genomen naar het Embassy Hotel, we waren er binnen 20 min., hier loopt de taxi via de meter.
Het is hier meer dan 20 graden kouder dan in NY, eigenlijk wel heel lekker eindelijk wat verkoeling maar waarschijnlijk mede door de vermoeidheid moeten we even wennen.
Maar waar hebben we het over als we lezen hoe het weer in Nederland is!
We zijn vanmiddag nog op pad geweest naar Fisherman's Warf,  best toeristisch maar wel leuk om eventjes rond te lopen, de toerist te zijn en een hapje te eten. 
De zeeleeuwen gezien op Pier 39, foto's gemaakt van Alcatraz en de Cable Car.
Bij Starbucks caramel macchiato, smoothies en chocolat chunk cookies gehaald en het heerlijk op een bankje bij een strandje laten smaken.
Het is maar goed dat we hier heel veel lopen want anders zien we er aan het eind van de vakantie net zo uit als sommige Amerikanen hier. 
Met de bus terug naar het hotel want het is hier natuurlijk behoorlijk heuvelachtig, en dan gaan we eindelijk eens op tijd naar bed en hopen zo een beetje bij te komen van een aantal warme vermoeiende maar zeer indrukwekkende dagen.
We hebben voor morgen een bustoer gereserveerd, we worden om 10 uur opgehaald, wat een heerlijke tijd, en gaan dan gedurende 3,5 uur SF rond langs The Golden Gate Bridge, Union Square enz.
Wordt vervolgd dus!
Groetjes van de Ankertjes 
http://picasaweb.google.nl/DeAnkertjes/FotoSUSA?authkey=J7JfiGrZFnc
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!