Antelope Canyon en Monument Valley

Door Gerard en Wilma - 16-09-2008 01:12 Hoi,

Hopelijk gaat bij jullie alles goed. Hier is alles oké. Vanmorgen een lekker ontbijtje gehad en toen op weg naar de Indianen. We gingen met 14 man in een grote hoge Jeeptruck en hiermee scheurden we een soort van woestijnachtig gebied in. Stuiven!!   We kwamen bij de ingang van de kloof (Canyon)  en gingen de duisternis in. Doordat het rond het middag uur was viel er zonlicht door de smalle openingen naar binnen. Dat gaf een prachtig mooi effect op de uitgesleten wanden. Door je camera goed in te stellen kon je schitterende foto's maken. We hadden geluk dat we een goede gids hadden die aangaf hoe en waar je de foto's moest nemen. Ze zijn erg mooi geworden volgens ons.
Die zien jullie  wel bij terug komst. Nu niet mogelijk om ze te downloaden.
We zitten nu in de bieb te internetten.
Daarna in de auto en richting Kayenta waar we naar Monument Valley gingen.
In dit gebied zijn diverse films opgenomen. Door erosie zijn er gigantische buttons overgebleven van wel 300 meter hoogte en verschillende vormen. We gingen met de auto over een 17 km lange trail langs  alle hoogtepunten. (mocht wel niet van de autoverhuurder maar deden we lekker toch).  Veel stof en weer veel mooie dingen gezien.
Ook hebben we de zonsondergang daar meegemaakt. De rotsen kleuren heel mooi op en tig fotografen stonden hier plaatjes van te schieten.
We merken wel dat we na 5 dagen al behoorlijk aan de latte zijn.
Zoveel indrukken, dat is haast niet te verwerken.
Morgen gaan we naar Moab, waar we een dag extra blijven, dus bijkomen.
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan