Novato - San Francisco

Door Jos Wilmot - A long time ago Hoi, hoi,
vanmorgen de camper ingeleverd en daarna naar ons hotel gebracht. Dat heet Cova en ligt in Ellis Street. Ellis Street is wel een mijl of zo lang en niet zo'n beste straat. Er lopen toch wel heel wat mensen die niet helemaal sporen. Het hotel zelf is echt keurig, mooie lobby en mooie kamers met een prachtige badkamer. Inchecken kon pas om 15.0 uur, dus we hebben de koffers afgegeven samen met alle losse tassen. Daarna zijn we gelijk naar het visitor information centre gelopen en hebben een pas gekocht voor het openbaar vervoer inclusief de kabeltram.
En dat is echt heel leuk. Moesten wel even in de rij staan, maar zelfs dat is leuk. Er loopt van alles aan je voorbij, t is net straattheater. Zijn met het trammetje naar Fisherman's Wharf gegaan en hebben daar de lunch gebruikt. Hebben nog even naar streetdance gekeken en zijn een beetje aan het flaneren geweest. Tegen 5ven weer naar het hotel teruggegaan en na het inchecken even naar de kamers gegaan. Gewacht op de bagage, die gebracht zou worden, en gewacht, en gewacht. Uiteindelijk zijn Jos en Yolanda naar de balie gegaan. Was er niemand om het boven te brengen. Maar, t is toch weer gelukt. Nu zijn de tassen en koffers opnieuw ingepakt en kunnen we er zondag zo mee op het vliegtuig.
Vanavond met de bus naar Fisherman's Wharf gereden en daar heerlijk Mexicaans gegeten. Overal wordt opgetreden, hier staat er een te drummen, daar speelt een ander trompet. En vanavond stonden er een man en een vrouw operette te zingen, en t klonk nog leuk ook.
Daarna nog een beetje rondgelopen en met het trammetje naar Macy's gereden. Daar even naar The Cheescake Factory gegaan op de 8e verdieping. Dat is een super leuk restaurant met een terras en uitzicht op een verlicht plein en allerlei winkels zoals Tiffany's. Heel leuk.
Daar zouden we om even 22.00 uur worden opgehaald met de shuttle bus van Hotel Cova, en dat is goed gegaan. Wel heel prettig want we zagen er allevier een beetje tegenop om door Ellis Street te moeten lopen terwijl het al donker was. Op deze manier hoeft dat gelukkig niet.
Morgen gaan we nogmaals San Francisco in. Gaat een leuke dag worden denk ik.
Afgelopen donderdag trouwens de hele dag bij het zwembad gelegen in de zon op de campsite in Novato. Was voor de verandering wel eens heel lekker, zeker omdat het vandaag weer de hele dag bewolkt was.
Dag allemaal!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!