23-07-2009

Door Familie van Heeren - 26-07-2009 19:38
23/07
1.      Vandaag lekker uitgeslapen, we zijn lekker tot 8 uur op ons bed blijven liggen.
2.      Na een ontbijt met allemaal 1 boterham en een paar crackertjes zijn we op pad gegaan.
3.      De eerste stop was bij Telegraph Cove. We zijn hierbij langs een enorm hout verwerkings terrein gekomen. Hier lagen de boomstammen in bundels van 21 bij 121 meter bij elkaar in het water. Telegraph Cove zelf was een leuk dorpje op palen, uitkijkend op de Johnstone Strait, dat in een kleine baai direct aan het water staat. Hiervandaan worden door zeebiologen walvistochten georganiseerd, maar wij gaan dit niet doen, omdat we ze al vanaf de Inside Passage hadden gezien.
4.      Na Telegraph Cove doorgereden naar Campbell River, waar we een zalf kwekerij hoopten te bezoeken. Helaas waren we hier pas om 3 uur en werden de toertjes naar de kwekerij alleen op donderdag ochtend georganiseerd. Dus waren we hiervoor te laat. Wel konden we nog naar een hatchery, waar de visjes vanaf een bepaalde lengte gehouden worden. Maar omdat dit ook om 4 uur dichtging hebben we besloten door te rijden naar Parksville en morgen vanaf daar een andere te bezoeken.
5.      Bij Parksville op zoek gegaan naar Rathtrevor Beach RV park. Dit was moeilijk te vinden, maar na een beetje zoeken uiteindelijk toch gevonden.
6.      Ze hadden geen gewone plekken meer, dus we moesten op de overflow camping staan. Omdat we maar één nachtje blijven gaan we hier maar gewoon staan.
7.      Morgen kijken bij de visfarm en de enorme bomen en dan door naar Victoria.
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan