24-07-2009

Door Familie van Heeren - 26-07-2009 19:39
24/07
1.      Vanmorgen vroeg op pad gegaan richting de fish hatchery. Deze zou open moeten zijn voor bezoek. Na een poosje te hebben gereden terug gedraaid naar het informatiecentrum, want we konden het niet vinden. Te horen gekregen dat we verderop moesten zijn, dus maar weer doorgereden. Uiteindelijk gevonden maar niet geweest, want het waren niet meer dan een stelletje vijvers en stroompjes, waar je op moest vissen.
2.      Doorgereden naar Cathedral Grove. Hier zijn 500 jaar oude bomen te vinden van onvoorstelbaar grote afmetingen. Prachtig oud bos waar we een uurtje hebben rondgelopen.
3.      Verder gegaan naar Port Alberni, waar een authentieke stoom zaagmolen was, die nog steeds in gebruik is (voor toeristische doeleinden). Aangeboden om de rondleiding vanuit het Engels en Duits naar het Nederlands te vertalen.
4.      Gegeten en op weg gegaan richting Victoria. Bij het dorpje Goldstream een campground gevonden, waar we het aller, aller laatste plaatsje hadden. Hier moesten we alleen een kilometer lopen om bij de douches te komen.
5.      Het was nog vroeg, dus even verder gegaan, om Victoria te bekijken. Grappige stad, met een aantal oude gebouwen (Empress Hotel) en een mooie haven met een geweldig restaurant (hier gegeten), maar verders niet veel te doen.
6.      Terug gereden naar de camping, om nog even te borrelen en gaan slapen.
7.      Morgen de boot naar Vancouver en naar de Capilano Suspention Bridge.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan