27-07-2009

Door Familie van Heeren - 28-07-2009 04:31
27/07
1.       Vanmorgen heerlijk lang uitgeslapen. Wel tot 10 over 8…
2.       Op ons gemak ontbeten en naar het Revelstoke Railway museum gegaan.
3.       Hier een mooie oude stoomtrein gezien en een antieke sneeuwploeg. Tevens hebben we kunnen lezen en zien hoe de Canadian Pacific Railway aangelegd is.
4.       Na het museum boodschappen wezen doen en na een snelle lunch op het muurtje van het gemeentelijke plantsoen, ons gereed gemaakt voor het raften.
5.       Om 13 uur kennis gemaakt met de overige deelnemer (1 dame) en de begeleiders.
6.       Vertrokken richting het afvaart punt en onder weg in de schoolbus een grappig maar duidelijk veiligheids- en peddel instructie gehad.
7.       Bij het afvaart punt werd besloten dat Rick en Martin voorin moesten en Kees en Caroline daarachter. Terwijl de extra dame verder achterin moest plaatsnemen om samen met de begeleider balans op het raft te houden.
8.       Na ruim twee en een half uur aan de rapids van Illecillewaet River gehad te hebben weer ingescheept op de schoolbus. Waar we een paar donuts en watermeloen kregen tegen de honger.
9.       Doordat het zo warm was en we een aantal regenbuien op de rivier hadden, kregen we een heel mooi effect van mist op de rivier.
10.   Na nog even wat nagepraat te hebben, nog even op pad gegaan naar de Revelstoke dam. Hier een paar foto’s gemaakt en terug gegaan naar de camping om te borrelen.
11.   Vanavond eten en slapen en morgen verder, via Glacier National Park, naar Golden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan