seaworld

Door 4 lelietjes - 20-07-2011 07:08

Leuk dat er zoveel mensen ons weblog lezen en reageren, bijna het eerste wat we doen ’s ochtends is de reacties lezen. Dus ga daar vooral mee door!

Vandaag zijn we naar San Diego gereden, de afstand viel ons wat tegen het was toch al gauw 2 uur rijden. We hadden ook nog het geluk dat er overal carpoolstroken zijn waar wij gebruik van kunnen maken met z’n vieren in de auto. In Seaworld  hadden we geen front of line kaarten, maar dat was ook niet echt nodig. Er was maar 1 attractie waar we lang voor hebben gewacht en waar we dan ook nog drijfnat van zijn geworden.

Verder zijn we naar twee grote shows geweest. De eerste was de beroemde SHAMU show, daarin doen twee orka’s hun kunstjes in het water. Wat dan wel weer bijzonder is hier, dat eerst alle militairen in het publiek moesten gaan staan en dat er door iedereen voor hun geapplaudisseerd werd. Echt heel amerikaans.

De tweede show die we hebben gezien was een dolfijnen show. Ook erg leuk om te zien, hoewel we tegen elkaar zeiden dat we nog nooit naar het Dolfinarium zijn geweest en wel hier naar toe gaan. Maar goed….

Jurgen en ik zijn de attractieparken nu ook wel zat en verheugen ons op de kustweg tussen LA en San Francisco waar we morgen aan gaan beginnen. Met twee tussenstops denken we dan over 3 dagen in San Francisco aan te komen. We weten niet of we de komende hotels ook wifi hebben. Dus dat is even afwachten

Reacties

looimand 20-07-2011 07:44 {{button-1291}}

Het ochtendritueel is inmiddels jullie blog lezen, dus geen wifi is not an option hoor. Zo maar lekker cruisen langs de kust.Tip: zolang de zee links blijft ga je noordwaards en andersom. groeten uit Mooiland.

Lisette 20-07-2011 07:50 {{button-1293}}

Hallo,

Ook voor ons is het leuk om jullie zo te volgen en als je dan terug bent en je verteld over de vakantie kunnen we al een kleine voorstelling er van maken. We zijn ook zeer benieuwd naar de foto's van deze super vakantie. Geniet van de mooie route die jullie nu gaan doen. Groetjes uit Losser

Peter, Mirjam, Lisa-Lin en Rosan 20-07-2011 08:43 {{button-1302}}

Goedemorgen/Voor jullie avond.

Wij vinden het ook erg leuk om jullie te volgen.
En als er geen wifi is, kijken jullie maar even verder hihi.
Wensen jullie een mooie reis langs de kust.
Voor nu welterusten.,

Groetjes "de Zuurtjes"

hutspotjes 20-07-2011 08:47 {{button-1303}}

Het is leuk om te lezen wat jullie allemaal doen en ervaren. Enne ook al ben je heel ver weg, zo blijft het ook nog een beetje dichtbij. Geniet van de mooie route die er aan komt. Wij genieten weer eens van een onzichtbare zon, maar wel in pauzestand.
Veel plezier!! En we wachten op het volgende bericht!!!!!

groetjes de Hutspotjes

Yfke 20-07-2011 10:43 {{button-1313}}

Ik sluit mij helemaal aan bij de andere schrijvers. Leuk om de dag te beginnen met een verslag van jullie reis. Nog een paar dagen dan ga ik ook een weekje vakantie houden, nou ja... sporten. Eens kijken of ik het nog kan. Jullie maar weer een mooie dag gewenst en tot een volgende keer!

Groetjes,
Yfke

Opa en Oma 20-07-2011 13:46 {{button-1326}}

Dus jullie gaan weer rijden vandaag.Zo op de kaart te zien een mooie route maar wel lang.We wensen jullie een hele goede reis en doe het rustig aan.
groetjes van ons.
Opa en Oma.

christiane&fam. 20-07-2011 21:44 {{button-1362}}

He buurtjes, hoe gaat ie?
Leuk te lezen van al jullie ondernemingen!Vindt de auto wel een beetje klein maar ja,je kunt niet alles hebben.....Wens jullie verder goede reizen en veel plezier namens ons allen.See you!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan