dagje san francisco

Door 4 lelietjes - 25-07-2011 06:34 Vanmorgen zijn we met de cabelcar begonnen en daarna met de bus naar California Academy of sciences, het was daar vooral saai! daarna gingen we naar de H&M!! YEAH!! we wouden ook nog graag even naar china town, daar was het ook saai! YARA Zo en nu een objectief stukje. De rit met de cabelcar was erg leuk. Yara en ik zaten aan de zijkant. Jurgen en Milan stonden op het achterdek. En steil dat het omhoog en naar beneden ging!! Daarna gingen we inderdaad naar de californien academy of sciences op verzoek van Milan. Vandaar dat Yara er ook zo enthousiast over is. Hier hebben ze een regenwoud nagemaakt met allerlei leerzame onderwerpen ertussen. Ook waren er verschillende dieren. Vlinders, vogels, kikkers,slangen, spinnen enz. Ook was er een voorstelling in het planetarium over het ontstaan van het heelal. Erg interessant, maar in het engels natuurlijk. Yara kon dat allemaal nog niet volgen en vond het dus ook niet zo leuk. Toen weer met de bus naar het centrum en nog heel even gewinkeld. Yara heeft een shirtje gescoord bij....de h en m. Daarna naar Chinatown, dit vonden we niet zo bijzonder, maar goed. Even een uurtje op ons bed gelegen en daarna weer naar fishermans wharf om te eten. We hebben net ons avondje eenendertigen afgerond en gaan nu slapen. Morgen gaan we weer verkassen. We rijden morgen naar Yosemite en daar gaan we in een soort canvas tenten slapen met een bearbox voor de deur. Alle eetbare spullen moeten we daarin opbergen en vooral niet in de auto laten liggen. Beren breken auto's compleet open voor bv. een deodorant of iets eetbaars We weten niet of we daar internet hebben dus misschien tot over 3 dagen !

Reacties

Lisette 25-07-2011 08:31 {{button-1569}}

Hallo,

Nog eventjes voor dat ik naar mijn werk ga jullie verhaal lezen dat wordt een gewoonte , heerlijk. Veel plezier bij de beren.

groetjes uit Losser

Barbara kampf 25-07-2011 16:36 {{button-1597}}

Hallo lelietjes,

Zo ik ben net weer begonnen met werken, 1 weekje vrij gehad....tja je hebt werkpaarden en sierpaarden haha.Ik dacht wil nu wel even de avonturen van mijn collega lezen...leuk hoor! Als ik het zo lees en zie aan de foto's vermaken jullie je nog opperbest.Geniet ervan en ik ga zo nu en dan jullie weblog lezen, het is dan net of ik ook een klein beetje op vakantie ben.

Heel veel plezier nog!
Groeten uit Delfzijl

Arno 25-07-2011 20:33 {{button-1612}}

Doe de groeten aan Yogi bear!

Roland 25-07-2011 21:14 {{button-1616}}

Mooi hé dat museum, ik zie het weer helemaal voor me.
Ik zie aan de foto's dat jullie genieten. Veel plezier in de natuur straks ben benieuwd naar de foto's en avonturen in het Yosimite park.
Veel plezier.
Groeten,
Roland en Lyan

Carola 26-07-2011 12:24 {{button-1654}}

Leuk he met pubers op vakantie?! Verder klinkt het allemaal super hoor. Veel plezier bij de beren!
Groetjes Carola

Gerlinda 26-07-2011 20:35 {{button-1670}}

kan, het niet laten, vooral omdat je nu naar de beren gaat, zet vooral de chocopasta ver weg!!! (die is nl beregoed...)volgens mij maken jullie iets mee waar een ander jaren over doet. Veel plezier en tot over 3 dagen.
groetjes

Marian 26-07-2011 21:22 {{button-1676}}

Hoi Thea en fam.
Een poosje niet gelezen, maar jullie zijn straks aan vakantie toe om bij te komen van alle belevenissen. Erg leuk allemaal. Geniet er nog van. MOI VANUIT BORGSWEER.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan