whale watching en san francisco

Door 4 lelietjes - A long time ago Vanmorgen na het ontbijt kwamen we op het geweldige idee om walvissen te gaan kijken. Er lagen bij de receptie v/h hotel folders en ik had op internet er al over gelezen. De receptioniste heeft voor ons gebeld en het was zo geregeld. Er lag een prachtige boot klaar en de tocht ging ongeveer 3 tot 4 uur duren. De kinderen en Jurgen namen een reistabletje vanwege eventuele zeeziekte. Nou dit was totaal overbodig want Jurgen en Milan werden toch erg zeeziek. Yara had geen problemen en ik ook niet. Op zich was het geen wonder dat ze zeeziek werden omdat er erge hoge golven waren (4 tot 5 meter hoog). Dan duurt zo'n tochtje best wel lang. Het was trouwens wel erg leuk om grote walvissen te zien en op de foto te zetten. Een enorme fontein verraad waar ze zijn en dan komen ze ook boven ! Klaar voor de foto...... Na wat bijgekomen te zijn, zijn we verder highway 1 afgereden naar San Francisco. We hadden ons hotel zo gevonden. Een parkeergarage onder het hotel zijn we wel ingereden, maar was eigenlijk niet bedoeld voor ons formaat auto. Dus de auto er maar weer uitgereden en buiten op een speciale parkeerplaats geparkeerd. We zijn trouwens in comfort inn by the bay, met inderdaad uitzicht op de bay. Vanavond zijn we in fishermans wharf gaan eten bij een italiaans soort visrestaurant. daarna nog wat gewinkeld. nee, nog geen nieuwe broek gekocht. wel een mooi vest. We hebben allemaal iets gekocht als souvenir uit san francisco. (Jurgen en Milan voelen zich inmiddels weer helemaal goed!!) Ik moet van Milan nog even schrijven dat hij zich een T-shirt heeft gekocht van Alcatraz penitentiary met inmate nummer #4743

Reacties

Lineke Beekhuis A long time ago

moi Thea en familie,

Lijkt me een prachtige ervaring!
Nou, daar kan Harderwijk niet tegenop!En dat is exclusief zeeziekte! Je moet alles meegemaakt hebben, maar niet heus,jammer, maar gelukkig zijn ze weer snel opgeknapt.
Hier lijkt het momenteel wel herfst,altijd leuk om te horen toch als je op je vakantieadres zit ! groeten, Lineke

Lisette A long time ago

Hoi,

De hele reis is een ervaring en dan maar een paar uurtjes misselijk walvissen zie je ook niet elke dag. Gelukkig geen last van wagenziekte want dan had je het iedere dag.

Veel plezier uit een nat en stormig Losser

Gerlinda A long time ago

Had al weer een paar dagen gemist, ben zelf ook een beetje op vakantie als ik het lees. Kan me heel goed voorstellen dat het straks heerlijk is om in die prachtige natuurparken te zijn, de rust en ruimte...
Ja, het is hier herfst en morgen weer werken (joepie...) de mensen vragen vaak naar jullie avonturen, kan ze nu weer wat vertellen, heel leuk, veel plezier, see ya!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!