Death Valley

Door 4 lelietjes - A long time ago

Vandaag zijn we vertrokken vanuit Mammoth Lakes naar Death Valley. Een rit van ongeveer 400 km. Tegen 13.00 waren we al in death valley. Onderweg hebben we weer de mooiste uitzichten gezien. We hebben ook weer een dirtroad gereden om een bepaald uitzichtpunt over de vallei te kunnen bekijken. Net op het moment dat we daar heen wilden rijden zag Milan een straaljager door het dal vliegen. Toen maar wachten op meer vliegtuigen, maar helaas….

Al rijdend werd temperatuur steeds hoger, maar daar hadden we in de auto gelukkig geen last van. Lang leve de airco ! Tot we 10 mijlen lang een stijgende weg opreden en de airco uit moesten zetten om oververhitting van de motor te voorkomen. Toen werd het toch wel erg warm in de auto.

Op een gegeven moment was het 120 graden fahrenheit, dit is 50 graden celcius. In deze temperaturen hebben Milan en Jurgen nog een wandeling gemaakt naar een drooggevallen zoutmeer. Verder waren het vooral fotomomenten vanuit de auto en er net even buitenstaand.

Terug bij het hotel (Furnace Creek Ranch) zijn we gaan eten en daarna zwemmen. Om 21.30 waren we weer op de kamer, het is nog steeds heet. Vannacht zal het ongeveer afkoelen tot 33 graden celcius, maar de airco op de kamer werkt goed !

Ons dagelijkse spelletje eenendertigen hebben we al gehad en ze zijn nu naar sterren aan het kijken, die je hier in het donker erg goed kunt zien.

Morgen rijden we naar Las Vegas, een rit van ongeveer 200 km. Dat is niet zover, we hebben de kinderen dan ook beloofd dat ze mogen uitslapen voor zover mogelijk !

Reacties

lizette A long time ago

Wat doen jullie veel. En wat een hitte. is hier wel anders.Ik hoorde van collega´s die de verwarming weer aan hadden gezet. Niet te veel gokken vandaag. maar toch natuurlijk wel even doen. Succes ermee.

swieninkies A long time ago

Nou dat dirtroad rijden vond Jurgen wel mooi natuurlijk!

johhan en tilly A long time ago

wat rijden jullie veel,en dat in die hitte,gok maar niet te veel morgen in las vegas

christiane&fam. A long time ago

hallo alweer,jullie hebben de hitte goed weerstaan begrijp ik!Morgen niet je hele kapitaal vergokken he?Veel plezier verder see you
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!