Dinsdag 9 augustus Nashville Tennessee

Door Fam. Vermeltvort - A long time ago

Wat hebben we weer genoten vandaag. Voordat we weer vertrekken even de was gedaan, trommels zo groot als twee wasmachines evenzo de droger, en dit alles wordt gewassen en gedroogd in 50 minuten voor $ 2,25 (€ 1.85) Waar hebben we het over.

Het plan is om naar Opry Mills, waar ook de Gran Ole Opre zich bevindt,( het mekka van de country )te gaan, hier staat een megahal, welke de oppervlakte heeft van 20 football-velden. Je kunt hier aan interactieve shopping doen en toekijken hoe de producten worden gemaakt, erbij helpen, proeven enz. Het plan was om bij de Gibson Guitar bouwers over hun schouders mee te kijken hoe een echte Gibson (gitaar)wordt gebouwd. Echter het terrein was afgesloten. Kort daarvoor is de ernaast liggende rivier overstroomt en is alles onder water komen te staan. Jammerrr!

We gaan door naar de Music Valley, nemen een kijkje in de beroemde Ernest Tubb record shop, een gespecialiseerde winkel in country en western muziek en gaan kijken in de bus waar Ernest Tubb  in de jaren 60 mee heeft rondgetoerd met zijn band. Zijn grote bus staat in de winkel, echter de beste man kennen we niet.

Later in de middag rijden we weer naar de parkeerplek waar we gisteren ook de camper hebben neergezet en nemen wederom een taxi down-town. We hebben van 16.00u tot 21.30 kroeg in, kroeg uit gelopen. Je blijft genieten. Op de hoek van het podiumpje staat een grote plastic bus, waar je je fooi in kunt stoppen, De bands worden door de fooien betaald. Ook hier was het weer smullen geblazen voor de muziekanten onder ons.

Groetjes, morgen gaan we richting Memphis.wink

 

Reacties

Leonie en de rest....... A long time ago

Moeders!! Een smiley als afsluiting?! Hip hoor!

Leuk om zo op de hoogte gehouden te worden en ik kijk al uit naar de foto's. Tot snel!

Knuffel van de mannen en mij

Hilda A long time ago

Leuk al die berichtjes en foto's,we kijken uit naar de video opnames John. Hans was het een goeie band.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!