de camper opgehaald....

Door Joost van Gils - 22-07-2011 04:05 Zo, dat is weer andere kost. vandaag vroeg op, ontbeten en uitgecheckt. om 8 uur werden we door een busje opgehaald en naar cruise america gebracht. dat was op een half uur rijden. we vonden het aanvankelijk stikvroeg, maar later waren we happy omdat het wel erg druk werd. na het palissaden kregen we onze 25'ft 5 persoons camper. gewoon een joekel! kritisch als we inmiddels zijn hebben we goed gecheckt met als gevolg dat we inmiddels een bijna nieuwe hebben! waslijst: dop voor afvoerpijp, dop voor waterdamp en twee horren, een nieuw slot in het bagageluik en dito sleutel. wij op weg naar de Wallage, de plaatselijke makro zeg maar. half leeg gekocht, ingepAkt en op weg. de camper is een automaat met V8. een dweil op de weg, overdrve en lekker rammelen, maar na drie uur zijn wemhelemal gewend een prima cpiing, aangesloten op stromend watermen afvoermennwifi. morgen bezoeken wenyosemiti. Wilma is verkouden en de rest niet. fleur heeft aanbod voor aupair en heeft wellicht morgen contact met de familie, hartje Londen!! ik probeer vanavond nog wat foto's te uploaden. sorry voor taalfouten, met iPod geschreven zonder dat ik kon controleren... doei! groeten van ons 4. we zitten nu in fröbelend op 930 m hoogte. Maase

Reacties

Cor en Gerda 22-07-2011 08:35

Hoi allemaal!
Dat klinkt allemaal prima, wij zijn er van overtuigd dat jullie je daar vermaken!! En dan tussendoor Fleur nog contact meteen Londense familie. Zijn benieuwd!
Hoorden vanmorgen op de radio dat in het midden en oosten van US of A er een hittegolf is. We hopen dat jullie daar t.z.t. geen last van gaan krijgen. Ach, jullie zijn wel wat gewend en bovendien hebben jullie vakantie. Dan is warmte toch iets anders dan wanneer je f-time moet werken......Geniet maar lekker verder daar van alles incl. de camper!
Groetjes uit een grijs Nederland, Cor en Gerda.

Sandy 20-08-2011 08:26

These topics are so confuisng but this helped me get the job done.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan