Dag 3 Vancouver

Door Jos, Jolanda en Ricardo - 03-08-12 06:28

Vandaag 2 augustes onze laatste dag in Vancouver.

Gestart met wandeling naar de Canada Place en de cruise terminals van Vancouver, twee enorme cruise ships gezien waaronder de Volendam van de Holland America Lijn.

Vervolgens Capalino Suspension Bridge park bezocht met een gratis shuttlebus, hier is een hangbrug over een ravijn en een bos met wandelpaden die over de boomtoppen zijn aangelegd volgens folder, maar dat viel wat tegen. Het park ligt in Vancouver North.

's Middags wederom Stanley Park bezocht met de Hop on bus, maar nu het gedeelte waar wij nog niet geweest waren, prachtige uitzichtpunten van de Skyline van Vancouver en een hangbrug over de Creek (lijkt op de Golden Gate Bridge San Francisco).

Op de terugweg vanuit Stanley Park nog een rondje stad met de bus.

s' Avonds een prachtig vuurwerk gezien aan de English Bay, vuurwerk is daar een drietal avonden (Celebration of Light). Dit was onze laatste dag Vancouver, mooie stad waar arm en rijk heel dicht bij elkaar liggen, het heeft indruk op ons gemaakt en deze stad hadden wij beslist niet willen missen. Morgen ochtend gaan we onze rental car ophalen en verlaten wij Vancouver BC.

Tot morgen.

 

Capilano Bridge
 
Lions Gate Bridge (Golden Gate Bridge van Vancouver)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag met presentaties en camper, zaterdag 26 januari (Zwolle)
Meld je aan, vol = vol
€100 korting op camperhuur bij Cruise America
Boek t/m 17 januari