Dag 14 Osoyoos - Manningpark

Door Jos, Jolanda en Ricardo - A long time ago

 

Vandaag 12 augustus, helaas moeten vertrekken uit Osoyoos, hier hadden we nog wel een dagje willen blijven om lekker aan het strand te lounchen.
Wederom heerlijk zonnig weer met een temperatuur die opliep tot 32 graden.
Het eerste stuk HWY 3 ging door het woestijn gebied ,prachtige route trouwens hoog door de bergen en na de plaats Princeton door fruitgebieden met overal langs de weg fruit verkoop kramen. Om 13:oo uur aangekomen in Manningpark en na een bezoek aan het visitors centrum direct het park bezocht.
Mooi park met veel uitzichtpunten, lijkt veel op Oostenrijk dit stuk Canada, een beetje alpine gebied met helaas geen ski mogelijkheden, later in de middag nog bij Lake Lighting lekker aan het water gezeten.
Het hotel ligt in het park aan de HWY, een Resort midden in het bos en verder helemaal niks in de buurt. Het Resort hangt vol met waarschuwingsborden voor beren, er is zelfs pepperspray hier te koop voor gebruik tegen de beren.
Wat ik al eerder aangaf verder dus helemaal niks en nu heb ik nog maar 1 biertje te nuttigen vanavond.... foutje bij de inkoop vandaag. Ook was er helaas geen internet mogelijk. Morgen een lange rit naar Whistler zo'n 400 km , wederom een wintersport dorp.
Nu dat laatste biertje opmaken en dan het mandje in.
 
Tot morgen...
 
 
 
Hotel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!