Dag 5 Page (plaats nabij de Colorado river dam)

Door Marijke F. - 08-07-2014 20:30

 

Vanmorgen vroeg, zo tegen 8:00 uur, vanaf de Grand Canyon vertrokken naar Page. 

We hebben de reis naar Page afgelegd op een soort provinciale weg, dus geen snelwegen, dat gaat minder snel, maar biedt wel de mogelijkheid om van de omgeving te genieten. Onderweg hebben we dan ook nog delen van de Grand Canyon gezien en andere mooie natuurverschijnselen in de vorm van bergen of rotsen.

De reis is verder goed verlopen, alleen zijn we een keer een afslag vergeten en in Amerika, dat hebben we geweten, rij je dan zomaar 100 km. Dit land is zo groot dat snelwegen 10 of 100 tallen km lang kunnen zijn zonder dat je iets van de bewoonde wereld tegenkomt.

Eenmaal in Page aangekomen en ingecheckt in ons hotel, zijn we gelijk naar de Colorado river dam gereden en dat ziet er schitterend uit. De rest van de dag hebben we met name Page verkent.

Morgen is weer een reisdag van ca. 250 km en gaan we eerst nog 's morgens even naar Horseshoe band, dat is een vorm van een hoefijzer in de Grand Canyon kloof. Daarna gaan we naar de Antilope kloof, dat is een spleet in de vuurrode aarde waarbij dit een enorm mooi gezicht geeft, kijk maar eens op de foto.
Daarna vervolgen we onze reis naar het volgende plaatsje genaamd Bryce Canyon.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan