Dag 7 Plaatsje Zion

Door Marijke F. - 10-07-2014 06:35

 

De tijd vliegt (helaas) voorbij en is dit alweer de zevende dag van onze vakantie. 

Vanmorgen zijn we op tijd vertrokken en moesten we van Bryce Canyon naar Zion. Dit zijn allemaal nationale parken met ieder park zijn eigen bijzonderheid van de natuur.
De reis vandaag was niet zo heel lang en moesten we ca. 150 km in totaal afleggen om van Bryce naar Zion te rijden. Vandaag was ook de dag dat Nederland tegen Argentinië moest voetballen en hebben we onderweg in een stadje een restaurant gevonden waar de tv aanstond met de WK voetbal. Helaas heeft Nederland er niks van gemaakt en verloren tegen de Argentijnen.
Nadat we de penalty's hadden gezien hebben we onze reis weer voortgezet en zijn we in één streep doorgereden naar Zion. 

Dit park in Zion bestaat eveneens uit enorme rotsen en het aanzicht van deze rotsen zijn op hun beurt toch weer een mooi en indrukwekkend gezicht. 

Vanavond vroeg naar bed omdat we morgen een lange reisdag hebben van ca. 600 km van Zion naar Death Valley. De reis zelf zal onderweg wel weer de nodige mooie beelden opleveren.

Wat ons wel opvalt is de temperatuurverschillen tussen de verschillende plaatsen, tussen de plaats waar we nu zijn nu waar wij gisteren waren zit wel 10 graden verschil.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan