Goed aangekomen in the Big Apple

Door B. Hoeijenbosch - A long time ago

Hallootjes!

Wij zijn veilig geland in het mooie, maar ook gelijk extreem drukke New York. De tijd was een bizar ding vandaag. In het vliegtuig kregen we om 10.30 uur een bord pasta en ijs toe. Dat helpt wel om het tijdsverschil enigszins aan te pakken. Dit betekende ook dat we vóór de middag in NY waren, en de lunch na het douaneritueel nog genuttigd mocht worden. De taxirit naar het hotel bevatte een tour over Broadway en Times Square, ogen te kort. 

Het hotel The Grand Hyatt had voor ons vieren een kamer gereserveerd op de 22e etage, nummer 2225. Pjiew, das hoog..even acclimatiseren en hop, de ondergrondse straat op. De subway loopt onder het hotel door, en sluit aan op het naastgelegen grand central station. Een prachtig gebouw met veel winkels, een prachtig gebouw. 

Via de metro naar Time Square en vanuit daar lekker iets gegeten en huge winkels bekeken. Geslenterd door het flikkerende en toetende gebied, de enorme library bezocht en toen rustig in de bar van het hotel wat gedronken. De koelkast ligt er thuis vol mee, Bart nam een Heineken. 

Wij gaan nu met de Amerikaanse kippen op stok (24 uur op). Sleep well en tot snel..

Reacties

Pa Ma A long time ago

Prachtig, prachtig. Genieten, maak er volop gebruik van nu jullie daar zijn. Leuk verslag. Tot nieuw bericht. Liefs. Aart.
,
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!