31 augustus - San Francisco

Door Harmen en Bernadien - A long time ago

Onze laatste stop @ San Francisco! 

Rond half twaalf vanmorgen gearriveerd, het was nog te vroeg om in te checken maar we mochten onze koffers wel achter laten in de bagageruimte.

Een paar straten verderop moesten we de auto inleveren.. Onze Nissan Sentra heeft ons mooi overal gebracht! In totaal hebben we 2590 mile's gereden, omgerekend 4168 kilometer!! Pff wat een afstand 😆.

Na het inleveren van de auto zijn we doorgelopen naar Union Square. Een centraal punt met allemaal dure winkels, natuurlijk even rondgekeken en zelfs de Scotch and Soda gevonden!! Helaas niks gekocht, aangezien de prijzen bijna twee keer zo duur zijn dan in NL. Als we thuis zijn de nieuwe collectie maar bestellen ☺️☺️.

Vanaf Union Square de cable tram gepakt naar Fisherman's Wharf. Grappig om te zien hoe het in zijn werk gaat op de stijle heuvels door San Francisco. Wel een drukte in de tram. Mensen hangen gewoon aan de tram.

Bij Fisherman's Wharf even rondgelopen en gekeken bij Pier 39, hier liggen de zeeleeuwen op vlonders te genieten van de zon. Daarna zijn we doorgelopen naar Pier 33, hier vanaf vertrekt onze boot naar Alcatraz. Op "de Rock" hebben we de audio tour gevolgd. Apart om te zien hoe hier vroeger een gevangenis was, leuk om er te zijn geweest.

Daarna op tijd een hapje gegeten en de cable tram teruggepakt naar Union Square. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar ons hotel. Gelukkig niet te laat terug gegaan, aangezien we niet in een super buurt zitten en later op de avond het onveiliger wordt. 

Morgen gaan we per fiets San Francisco bekijken en via de Golden Gate Bridge een route fietsen! Zal pittig worden met al die heuvels maar we hebben de hele dag, dus dat komt goed!!

 

 

 

Reacties

mam A long time ago

Geniet nog even, maar pas goed op jezelf daar!! Groetjes vanuit een nat Gellemuun

Hans en Miek A long time ago

Fantastisch... Wat een verhalen. En een hele berg kilometers. Geniet er nog ff van en goede reis terug! Kus van de Elburgers!

Karlijn A long time ago

jammer van de scotch en soda Berna!! :p have fun de laatste 2 dagen!! Kus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan