6 juni Victoria

Door Louis & Karin naar ZE - 10-06-2018 17:40

Woensdag 6 juni, Victoria ( Vancouver Island)
Hallo allemaal, vanmorgen zijn we snel vertrokken uit het erg natte Ucuelet. Het regent nog steeds. Voordat we uit deze regio vertrekken gaan we nog even naar de Pacific Ocean, we kunnen toch niet gaan zonder dat we de zee hebben gezien? Mooi uitzicht over zee al is het zicht niet ver. Er is een kleine vuurtoren die nog maar sinds 1988 volledig automatisch is gemaakt. Hij is gebouwd in 1915 als vervanging van de houten vuurtoren die een jaar eerder door een storm is verwoest.
We reizen terug via het oosten naar het zuiden. Hoe verder we rijden hoe beter het weer wordt.... gelukkig. Een goede beslissing genomen. Onderweg bij een stop komen we ontzettende dikke douglas bomen tegen. Louis kan het niet laten en wil er een ompissen, ha ha lukt niet war. 
Wij hebben een RV campground uit gezocht in Langfort in het Goldstream Provincial Park net boven Victoria. Dit park staat ook bekend als regenwoud met ook hele dikke douglas bomen. Zie foto's, Louis bij de bomen. Wij hebben het hier zo naar ons zin het is hier zo ontzettend mooi dat we denken hier voorgoed te blijven. (Tenminste voor 3 dagen) Het is een erg ruim opgezette camping die pas in 2010 is geopend.
Na het eten hebben we een wandeling gemaakt rondom de camping door het bos naar de Goldstream falls daar even romantisch gezeten met zijn tweeen.  
Morgen willen we weer ook gaan wandelen hier in de omgeving naar de dikste boom van bijna 700 jaar en naar de Niagara falls. Dat beloofd weer mooi te worden. 
Tot later.........

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan