11 juni Zeilen

Door Louis & Karin naar ZE - 12-06-2018 17:40

Maandag 11 juni
Hallo allemaal, weer lekker geslapen bij Rudy en Jean. De zon is ook hier weer aanwezig, gelukkig. Vandaag gaan we zeilen in de Sequim Bay en iets daar buiten. In de Bay is meer wind dan daarbuiten in de Strait of Juan de Fuca. Louis heeft nog nooit met een spinnakker gevaren en dat gaat hij vandaag leren. Ondanks de zon is het toch nog fris op het water maar wij hebben goede kleding aan. Tegen 16uur is er niet voldoende wind meer en draaien we om naar de haven. Daar alles opruimen en zeilen goed opbergen. Dan is het MIllertime voor Rudy, biertje.......... en wij ook natuurlijk. We zijn ook nog even langs de vijver gereden waar Rudy zijn andere hobby beoefend, zeilen met de radiografisch bestuurbare boot. Dat doet hij samen met andere liefhebbers, en natuurlijk wil hij altijd winnen door slim te zeilen. Zo te horen steekt hij de anderen regelmatig de loef af.   
Weer thuis hebben Rudy en Jean een heerlijke Americaanse maaltijd voor ons gemaakt. Spareribs, koolsalade en een grote maiskolf, Daarna nog een heerlijk toetje van merengue met aardbeien. wij zijn erg verwend bij hun. Zij hebben ons veel moois laten zien. Wij hebben fijne dagen gehad samen. Dank je wel Rudy en Jean. Half 11 zijn we alle naar bed gegaan, wij waren allemaal moe. 
Morgen gaan we via de Amerikaanse route weer terug naar Vancouver Canada en ons voorbereiden voor de terugreis. Tussentijds gaan we nog Port Townsend bezoeken en komen misschien nog meer bijzondere dingen tegen.   

Reacties

marion.van.groenendaal@gmail.com 12-06-2018 20:01 {{button-51982}}

Wederom mooie avonturen en foto's Louis en Karin ik heb met la weer een hoop opgeruimd in huisje de Kort groetjes Marion en Johan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan