Dag 2 | Galgary naar Banff

Door Fam. Poll - 23-07-2019 16:02

Dag 2 | dinsdag 23 juli | 7.00 

Good morning Canada 🇨🇦. We hebben allemaal slecht geslapen maar inmiddels opgestaan. Milan en ik hebben al een duik genomen. Mocht eigenlijk niet want gaat pas 8.00 uur open 🙈. Het uitzicht is adembenemend met die grote wolkenkrabbers voor je neus. Super!!

8.45

Met de hele familie ontbeten in het hotel. Milan vond de de pannenkoeken geweldig en Pa heeft heerlijke wafels gemaakt. Verder een prima ontbijt met alles erop en eraan maar dat mag dan ook wel voor $108 CAD.

9.30

We kunnen de camper tegen 15.00u ophalen. We hadden graag eerder gezien maar het is niet anders. We hebben met z’n allen even Galgary downtown bezocht. Helaas was de Tower gesloten vanwege werkzaamheden aan de lift. Dat moet natuurlijk ook gebeuren maar liever niet nu 😃. We hebben wat winkeltjes bekeken, koffie bij “Locals” gedronken en vooral gekeken naar de inmens grote gebouwen.

12.00

We moeten ons hotel verlaten en hebben besloten om alvast met de taxi naar Cruise Canada te gaan. Zowaar hadden we geluk en kregen de campers naar instructie mee. Dit duurde al met al wel 2,5 uur maar het zij zo.

15.00

Nog even de tank volgooien van Pa & Ma en ‘here we go’. Via Google Maps gereden naar de Bow Valley Parkway. Op de muziek van Bruce Springsteen, I’m on Fire, touren we over een adembenemend landschap richting Canmore. In dit stadje hebben we onze boodschappen gedaan. Pfff, wat een dure bedoeling. Eten & drinken in totaal zo’n $400 CAD bij de Safeway. Dat moet toch goedkoper kunnen? Vooral alcohol  is behoorlijk aan de prijs. Plastic houden ze ook niet van en betaal je nog ‘tax’ over.

18.00

We vervolgen onze weg naar onze eerste bestemming in de Banff. In de avond, een beetje later dan verwacht worden we ontvangen op de Tunnel Moutain Village |. Naar korte instructie kunnen we onze plaatsen innemen. Helaas niet bij elkaar maar dat maakt niet uit. We hebben lekker gegeten, wat spullen opgeruimd, vuurtje gemaakt, wat klaverjassen en om 23.00u lekker naar bed.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan