Dag 18 | De luxe achterlaten voor het primitieve

Door Fam. Poll - 11-08-2019 18:42

Dag 18 | donderdag 8 augustus

We verlaten de luxe grote stad met zijn imposante gebouwen en gaan terug naar primitieve Manning Park. We zijn hier nog niet eerder geweest maar de kinderen kijken of we wel WiFi hebben. Het antwoord is NEE. Geen WiFi, stroom, water of wat dan ook. Alleen een plaats om te camper neer te zetten met daarbij een plek om een vuurtje te maken.

We komen al snel in de file want een vrachtwagen die was op redelijk brute wijze de berm ingereden en het leek of de vrachtwagen zelfs een rol had gemaakt. Het maakt ook niet uit want de cosequentie was dat we redelijke vertraging hadden. Daarna verliep de reis voorspoeding en reden we weer het fantastische landschap in wat we al dagen niet meer hadden gezien. De bergen, wegen en meren zijn weer net zo mooi. EC Manning Park is een redelijk klein park met toch veel campgrounds dus er is keuze genoeg. Wij overnachten op campground Coldspring dit ligt aan de Crownsnest Hwy. De plaatsen die ik heb geboekt liggen pal aan de creek. Wat een veel en enorme keien liggen er in de creek om wederom weer een mooie dam te bouwen. Milan wordt inmiddel specialist ;) 

Het voordeel dat je niets kan doen met je mobiele apparatuur is dat je op elkaar aangewezen bent. Je gaat met elkaar spelletjes doen, genieten van natuur en een bbq maken. We hadden nog een rooster gekocht bij de Walmart die we hier perfect voor kunnen gebruiken. Op profesorische wijze bakken we ons vlees. Hmmm wat lekker zeg! Nog even bij het kampvuur wat drinken en gezellig bijkletsen en dan lekker bij de net boven de boomtoppen staande maan gaan slapen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan