Dag 15 | Ieder zijn ding

Door Fam. Poll - 07-08-2019 17:52

Dag 15 | maandag 5 augustus

De tijd gaat heel snel. We zien en doen zoveel dat we ons bijna niet kunnen herinneren waar we de vakantie mee zijn begonnen. Mijn vader vraagt zich dan ook echt af of hij ooit zoveel heeft gedaan op vakantie. Is het wel vakantie? Er zit natuurlijk wel een kern van waarheid in als je een reis maakt en niet langer dan twee nachten op een dezelde plek staat. Het is net de Tour de France. We moeten verder.....

Met elkaar reizen is echt supertof maar je wilt ook gewoon je eiegen ding. Daarom blijven Opa & Milan bij de camping. Gaan Katja & Kyra nog maar eens naar Bay Center en gaan Oma en ik naar het Royal BC Museum.

Opa & Milan doen een leuk water spelletje waar ik geamuseerd naar zit te kijken. Ze hebben echt lol met elkaar en dat vind ik zo leuk om eens een keer met mijn vader & moeder te reizen. De band zie je zichtbaar groeien. Ik kan nu ook eens lekker vanuit de stoel kijken in plaats van de animator te zijn :). Later op de dag gaan ze op zoek naar een meer die ze naar 6,5 km lopen nog niet hebben gevonden. Ze zijn uiteindelijk bij de zee uitgekomen maar dit was te vies om in te zwemmen.

Het Royal BC Museum is een aanrader als je van musea houdt. Je wordt meegenomen in het Britsch Columbia van toen en nu. Ze hebben een heel decor nagebouwd hoe ze er vroeger leven. Er was nu ook een tentoonstelling over de Maya's maar deze eindigt in december 2019.

Kyra & Katja hebben heel Bay Center gezien. Kyra heeft een leuke broek gekocht en is daar super blij mee.

Een lekker dagje waarin ieder zijn eigen ding doet. We sluiten af bij de Local in Bastion Square aan de haven kant. Dit restaurant/bar heeft door zijn enorme bloemenzee een bepaalde aantrekkingskracht.

Bij terugkomst bespreken we met elkaar de ervaringen en genieten we van de heerlijke nasie met gehaktbal die Opa voor ons heeft gemaakt. Milan denkt hier overigens heel anders over... 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan