Dag 8 | Wells Gray is prachtig

Door Fam. Poll - 03-08-2019 07:16

📅 Dag 8 | Wells Gray NP is prachtig

We doen het vandaag rustig aan. Ik ben vroeg wakker maar de rest slaapt lekker uit. We ontbijten samen bij een lekker laag hangend zonnetje op ons KOA. 

We gaan na het ontbijt met één camper richting het Wells Gray NP. Het park kent vele fantastische plekken. Wij gaan naar de Spahats falls & Helmcken falls. De Spahats waterval is 73 mtr hoog en is in 5 min. prima beloopbaar vanaf de parkeerplaats. Voor een wat langere wandeling zijn er ook andere routes. Bij aankomst KOA zijn we al even naar informatie centrum op 2 min. lopen van KOA geweest om info in te winnen. Heel vriendelijk wordt je uitgelegd wat je kan ondernemen en je krijgt een kaart van het gebied mee. De Helmcken waterval ligt op 50 km van de camping. De rit naar boven is de moeite waard. Je komt van allerlei andere trails en bezienswaardigheden tegen waarbij je keuzes moet maken. De Helmcken waterval is echt de moeite waard. Het water stort 137 meter naar beneden in de Clearwater River. We hebben hier nog een kleine wandeling op gepaste wijze langs de afgrond gemaakt. Erg indrukwekkend!! 

Na Wells Gray NP zijn we zijn allen naar Dutch Lake geweest. In dit meer kun je lekker in het heldere soms warme water zwemmen naar de verschillende vlotten die er in het water liggen. 

Na Dutch Lake lekker op de KOA gerelaxed. Je kunt hier overigens ook even je vieze was in de wasmachine stoppen. Even wat dollars sparen is handig....

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan