Dag 5 - 6 sept. - Yellowstone

Door Willem & Mirjam - 08-09-2019 22:53

De rit van West Yellowstone naar Yellowstone kwamen we gelijk bisons tegen. Wat een kolosale beesten. Die kop is gigantisch. Onderweg kwamen we in het geyser gedeelte. Het landschap leek wel te koken. Overal kwam damp uit de grond. Daarna naar de great prismatic spring gegaan. Wat een kleuren pracht. Allemaal waar geen mensenhand aan te pas komt. Wat een wauw moment. Daarna op weg naar Old faithful een geysen die 10 tallen meters omhoog spuit. We moesten we even wachten daar hij om het uur spuit. Daar tijdens het wachten gezellig gesproken met  een echtpaar uit Texas. deze meneer wist niet waar Holland lag. Ze bestaan echt. Wij gaven aan waar we allemaal gingen bezoeken. Veel van deze parken konden zij niet eens. Maar super aardig deze mensen.

Op de campground aangekomen te zijn bleek dit een echte natuur camping te xijn. Geen stroom en water. Wel schone toilettten. Kregen een hele lijst wat we wel en niet moesten doen op de campground omdat er beren rond liepen. Wat leuk is om te vertellen is dat we bijna een kilometer moesten lopen om te douchen. wel een knipkaat meegekregen om 4 x te douchen. Dus iedereen ging met de camper daarheen om te douchen. De avond maar ijskoud.

Reacties

Manou 08-09-2019 22:55 {{button-60108}}

Wat een leuk verhaal luitjes.. Je beleeft zo nog eens wat!!! Geniet ervan!!

Nel 09-09-2019 09:53 {{button-60122}}

ze zijn inderdaad heel groot de bison, wij hebben hier natuurlijk 1 km bij ons vandaan een bisonfarm waar heel veel bisons staan vooral als ze jongen hebben is dat zeer leuk om te zien. Het is ook prachtig lijkt mij om beren in het echt te zien dus niet achter een hek. Hoe vinden jullie het om in een camper rond te trekken.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan