Dag 25 - 26 sept Moss Landing

Door Willem & Mirjam - 27-09-2019 03:53

Nog even een aanvulling op de vorige dag. We zijn na het eten nog een stukje wezen lopen naar Morro Rock. Dat is die grote rots die in het water ligt. op de rots leven slecht valken die we helaas niet gezien hebben. Wel zeeotters die best groot waren. Die waren lekker vis aan het eten en dan doen ze liggend op hun rug. Schattig gezicht. Even verder zagen we een groep zeeleeuwen zwemmen. Niet vast kunnen leggen omdat het al aardig schemerig was. De andere kant van de rock waren ze aan het surfen op hoge golven. In iedergeval een lekkere wandeling weer zo terug door de duinen.

Vanmorgen gekozen om de lange route te nemen over de highway 1 die langs de kust ligt. Wat een feest om hier over te rijden en zo naar die blauwe pacific ocean te kijken. Mirjam moest mij wel in de gaten houden omdat ik voordurend naar de walvissen aan het turen was. De camper vaak langs de kant gezet en wat gedronken een gegeten. Dat is top zo in zo'n camper.  Onderweg ook nog zeeolifanten gezien. Wat een beesten zijn dat. Die liggen in de zon te bakken en gooien zand over zich heen. Wat stinken die beesten. Deo zou ze goed doen.

Op de campground aangekomen ons plekje ingenomen en gaan verkennen. Ons plekje ligt vlakbij de boot waar we morgen de walvissen ed gaan spotten. We zijn best gespannen of we ze gaan zien. Bij de steiger van de boot lag aan de andere kant allemaal zeeleeuwen. Die gunnen een ander niet een plekje en gooien elkaar er telkens van af. Grappig gezicht. Duimen jullie voor ons dat we wat te zien krijgen?

Reacties

Trudy 27-09-2019 07:39 {{button-60741}}

🤞🤞🤞🤞
🐳🐳🐳🐳

Ada 27-09-2019 11:38 {{button-60750}}

Ja ik zal duimen en hopen dat jullie walvissen spotten SPANNEND!!!!!

Nel 27-09-2019 12:10 {{button-60751}}

ik hoop dat jullie walvissen spotten, het lijkt mij ook geweldig om die te zien in hun natuurlijke omgeving. Het blijft leuk om jullie op deze manier te volgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan