Dag 10 - 11 sept. Provo

Door Willem & Mirjam - 11-09-2019 04:59

Na een erg regenachtige nacht waarvan we dachten dalijk drijft de camper weg opgestaan met een zonnetje. De vrouw van de KOA camping gezegd dat we het een erg mooie camping vonden. Erg schoon sanitair en gezeliig aanzien en leuke muziek. Ze vond dat zo leuk dat we gratis koffie mee kregen voor onderweg. Is maar een bakkie van een halve liter! Vertrokken om 10 uur richting Provo en dachten de regen wel gehad te hebben. Niets is minder waar de hele middag regen gehad. Op de highway was dat geen pretje. Die grote vrachtwagens, giga lang, razen je voorbij hoger dan de toegestane snelheid. Dat is best lastig die camper dan recht te houden. Ook behoorlijke plassen op de weg waardoor je soms bijna niets zag. Onderweg bij de walmart boodschappen ingeslagen, dat was had nodig. Heerlijke hamburgers stonden bovenaan mijn lijstje. We zitten nu op de camping en de zon schijnt. Heerlijk. De komende dagen zien er zonnig uit.

Na deze tussen stop morgen naar Moab waar genoeg te zien en te beleven is. 

Reacties

Nel 12-09-2019 14:08 {{button-60242}}

jammer dat jullie zoveel regen hebben, het lijkt wel of daar het regenseizoen is begonnen, maar dat mag volgens mij jullie pret niet drukken. De juiste kleren aan 👢en lekker in de plassen stappen 😇 🌂 ☂️🌈 en achter de wolken schijnt de zon 🌝 🌞.

Ronald 12-09-2019 14:44 {{button-60243}}

Go wat een rijkdom aan beesten als ik zo jullie foto,s zie. En mooie natuurgebieden onderweg.
Hoop dat de regen snel verdwijnt uit jullie horizon.
Veel plezier nog. 👋👋

Willem 13-09-2019 01:29 {{button-60261}}

Ja Yellowstone ligt boven Salt Lake en hoog in de bergen. Nu zakken we naar het zuiden. Dat is eigenlijk altijd goed. Nu in Moab en super lekker weer en weer nog mooier. Tot het volgende verslag mensen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan