Dag 22 - 23 sept Barstow

Door Willem & Mirjam - 24-09-2019 05:55

Gelukkig geen nachtmerries gehad over Fremont street Las Vegas. Dus vanmorgen op ons gemak vertrokken naar Barstow. Een tussen stop op weg naar de kust. We hadden geluk met de tijd daar van Nevada naar Californie de tijd een uur terug gaat. Meevaller dus. Rond 1 uur kwamen we op de campground aan. Deze lag in een open vlakte en zag in eerste instantie er niet gezellig uit. Bij de receptie namen we ons voor als het zwembad gesloten is of ons niet aanstond onze weg te vervolgen. Nou zwembad top dus we bleven. Eenmaal in het zwembad kwam eerst een familie waar een jong stel een wereld reis aan het maken waren. Deze waren inmiddels 1 jaar onderweg en hun reis was nog niet ten einde De ouders waren ook voor een paar weken bij hen nu op bezoek met hun camper. Leuk om zo alle belevenissen uit te wisselen. 1 ding waren we met z'n allen over eens, Chinezen not done!! Later sloot nog een gezin met hun dochter aan in het zwembad. Zij hadden nagenoeg dezelfde route als ons maar korter. Kortom het zwembad was puur Hollands en zijn tot 5 uur daar gebleven.

Hierna naar de plaats Barstow gegaan omdat daar nog aanwijzingen van de oude route 66 te vinden. Daar was eigenlijk niets van de vinden en de aanwijzing op de straat was al vergaan. Mirjam had een goed aangeschreven Italiaans restaurant gevonden Nou dat was top en hebben heerlijk daar gegeten in een super gezellig tentje. Hierna in het donker naar de campground gegaan en gelukkig deed de route planner het nu wel. In Lake Powel liet hij het savonds namelijk afweten.

O ja op highway trachtte ene mallot het nodig te vinden om zijn auto in onze camper te schuiven. Gelukkig kon ik uitwijken. Een andere auto zag alles en toen hij ons voorbij reed deed hj zijn duim omhoog. Leuk gebaar!

Morgen onze laatste tussen stop in het binnenland. Op naar Bakerfield. We kijken uit naar de kust.

Reacties

Trudy 24-09-2019 08:55 {{button-60663}}

Hoi avonturiers,

Jeetje wat een verhaal van Los Vegas. Ook weer gezien🙈.

Leuk dat jullie onderweg bij het zwembad met andere Nederlandse reizigers de avonturen konden delen.
En inderdaad wij herkennen dat van de Chinezen en ze maken werkelijk overal foto’s (selfies) van.

Op naar de kust...... veel plezier.
💁😘

Ronald 25-09-2019 13:07 {{button-60705}}

Toch zeker wel flinke discount bij de Vons 🙃

Je pa heeft toch flink wat weg gekwast als ik het goed begrijp als daar ook Vons (jes) rond lopen Willem . 🤫

Wel leuk wat je zo al beleefd op reis .

Vermaak jullie 👋👋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan