Dag 32 - 3 okt. Long BeaDat het vandaag een lanech

Door Willem & Mirjam - 04-10-2019 06:24

Dat het vandaag een lange rit zo worden wisten we....maar zo lang?

Vanmorgen begonnen op de highway 1 een weg langs de oceaan. Deze loopt door Santa Barbara en Malibu. Na een uur kregen we trek in koffie. Mirjam maakte deze klaar in de camper en ik keek als gewoonlijk weer over de oceaan. Ineens zag ik een vin omhoog komen en ja hoor dolfjnen!! Rustig zwemmend lang de kust. Het mooiste is ook nog dit vast gelegd te hebben op camera. Onze dag kon niet meer stuk.....

Na Malibu werd het al drukker op de weg. Bij Santa Monica nog drukker tot we nagenoeg stil stonden. Onze route planner die ons nog niet in de steek had gelaten gaf een alternatieve route aan. Wij volgenden deze via de interstate 101. Een regelrechte ramp we konden geen kant meer op en stonden stil. Wel 4 banen breed en zelfs de andere kant had dit probleem. Het was 3 uur en waar kwamen die mensen vandaan? Ga lekker werken....... Zo een tijd gestaan en telkens een paar meter opgeschoven. Mirjam zag op haar telefoon dat de weg die wij moesten volgen (34km) helemaal vol stond. Totdat Mirjam zag dat de volgende afslag richting Venice Beach mogelijk een oplossing was. Nou dat was het we reden in iedergeval. Toen we bijna bij de campground aankwamen, zo'n 5km nog, reden we een haven gebied in. We dachten wat is dit, maar de route planner gaf het aan dus volgen maar.  Moesten over een giga hoge stalen brug. Zo hoog heb ik deze nog nooit gezien. Het was een wirwar van draaien, opbrekingen en slecht aangeven met de borden dat we verkeerd reden. Zelfs de route planner kon het niet meer bijbenen. Na veel gedraai en coachwerk van Mirjam toch uit dit web kunnen komen en eindelijk op de campground aangekomen.

Wat een mooie campground. Nooit verwacht dat deze er zo uit zou zien na de laatste km er naar toe. We kregen een plek pal naast het zwembad en spa. Top dus. Even die lange reis weg spoelen. Morgen hier chillen en camper klaar maken om de volgende dag in te leveren. Gelukkig hier top Wi-fi daar Mirjam d'r simkaart vandaag afloopt. Als er morgen nog iets te melden valt zullen we de laatste dag ook nog doen.

Reacties

Nel 04-10-2019 09:37 {{button-60880}}

Geniet van jullie laatste dag, en alvast een hele goede vlucht terug naar Nederland. Het was/is erg leuk om deze totale reis van jullie te volgen.

Ada 04-10-2019 12:51 {{button-60883}}

Wat is dit snel gegaan maar wel een reis waar jullie heel veel
mooi s hebben gezien geniet nog even van alles.

Antonia 04-10-2019 20:15 {{button-60887}}

Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt. Ik ben blij dat jullie zo genoten hebben. En dat alles goed is verlopen. Ik wens jullie nog een fijne dag succes met de lange reis terug. Volgende week bel ik jullie even.

Veel liefs uit een koud (kachel staat aan) en nat Nederland
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan