Dag 16 - 17 sept. Lake Powell dag 2

Door Willem & Mirjam - 17-09-2019 02:54

Gisteren nog vergeten te vermelden dat we bij de foto van Monument Valley, net als 3 jaar geleden, besloten hebben om toch maar weer 25 jaar er aan vast te knopen. Dit wilde we toch even delen.

Gisteravond naar de Mexicaan gegaan. We wisten niet wat we moesten bestellen zo uitgebreid was de kaart. Toch maar een menu voor 2 besteld en maar afwachten wat er op tafel kwam. Eerst kwam er een bord met rijst, guacomole, sla, bruine bonen mouse met kaas en nog wat. Toen dachten we is dit alles. Nou dat hadden we nog niet gezegd toen kwam de giga schotel in vlammen met kip en steak met uien en paprika ed. Heerlijk. Wat hebben we gesmuld. Hebben er heerlijk van geslapen. Wel nog even een lastig ding, de routeplanner wilde niet meewerken. Tot op heden had hij dat nog niet gedaan trouwens. Toen maar op de gok in het donker de campground zoeken. En wat denken jullie? Ons richtings gevoel liet ons niet in de steek.

Vanmorgen naar Horse Shoe Bend gereden. We dachten dat we de enige waren. Nee dus. Weer heel veel chinezen. Wel weer een best pittige wandeling door mul zand en berg op en af naar de locatie. Eenmaal daar wat een uitzicht. Veel van deze bochten van de rivier gezien, maar deze was wel heel erg mooi van de Colorado river. Uiteraard weer veel foto's gemaakt. Hierna naar Lake Powell gereden. Wat een mooi meer! Jammer dat je er niet bij kan om in te zwemmen. Dus maar naar de campground en daar gezwommen. Gelukkig was er minder choor in het zwembad. Weer een dag voorbij. Ze vliegen voorbij die dagen.

Morgen naar Bryce Canyon.

 

Reacties

Trudy 18-09-2019 08:41 {{button-60471}}

Hoi avonturiers,

Jullie hebben al veel schitterende plekken bezocht.

Mooi uitzicht bij de Horse Shoe Bend, zonder Chinees op de foto😉

Geniet van jullie tocht bij de Bryce Canyon en al het moois wat jullie nog gaan zien.

Liefs,
💁😘

Nel 18-09-2019 10:48 {{button-60476}}

Gelukkig dat jullie er nog 25 jaar bij doen. ❤️ 😀 De foto´s blijven mooi om te zien nu lijkt het net of we er een beetje bij zijn

Ronald 18-09-2019 13:03 {{button-60477}}

Goed te horen dat jullie nog effe doorgaan met elkaar. 🥰

Het snavelen gaat jullie in iedergeval goed af 😋🍗🍽🍹🍖🌮

Geniet van elkaar en de natuur 😉
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan