Dag 28 - 29 sept Pismo Beach dag 2

Door Willem & Mirjam - 30-09-2019 06:41

Na een frisse nacht vandaag niets op het programma. Heerlijk uitgeslapen en op ons gemak ontbeten. Daarna naar het plaatsje gelopen en over de houten pier gewandeld. Er waren wedstrijden surfen. Leuk om te zien. Voor hen was het lekker die wind daardoor lekkere golven. De temperatuur was goed maar door wind geen strandweer. Smiddag op de campground doorgebracht. We hadden met de bank een soort schutje gemaakt waardoor we toch in de zon konden zitten. Wat een roofvogels vliegen hier rond. Het is de californische condor. Was nog moeilijk dat ding voor mijn lens te krijgen, maar gelukt.

Wat een ongelooflijke grote camper trucks (caravans) rijden die amerikanen. Zijn gewoon woonhuizen. Daarvoor getrokken door zo'n 4 wheel drive. Die camper trucks hebben dan ook nog een slide out op meerdere gedeelten. (slide out is gedeelten die uitschuifbaar zijn zodat ze meer ruimte in de truck hebben). De meesten wonen er het hele jaar in dus wel nodig. Ze trekken van staat naar staat.

Savonds op de camping geten in een jaren 60 restaurant. Giga gezellig. Weer gigantische porties niet normaal. Mirjam 3 soorten vis besteld. Garnaal, soort kabeljauw en de pismo clamp. Een mossel die alleen in deze periode word gegeten. Was heerlijk! Willem nam een bbq pakket. 1/4 kip, spareribs en soort wildvlees. Top!! Snel verslag gemaakt en lekker gaan slapen.

  

Reacties

Nel 30-09-2019 09:48 {{button-60806}}

Het is jammer voor jullie dat het alweer bijna voorbij is, geniet nog dubbel zoveel van de laatste dagen er is zoveel om op terug te kijken. 🤠 🦅🐳 🐻✈️

Mirjam 30-09-2019 18:35 {{button-60814}}

Nel. We hebben inderdaad veel om op terug te kijken. Maar 5 weken is echt wel lang genoeg. Je gaat toch weer naar huis verlangen. En de kleinkinderen missen we gigantisch😊😊
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan